keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Hartiahuivi lahjapakettiin

Jämälankojen paketista, josta kirjoittelin aikaisemmassa blogipostauksessa, syntyi muutakin kuin Qvidi mina -tilkkuja - hartiahuivi lahjapakettiin.

Etsin keväällä huivimalleja netistä ja tämä Drops Designin malli antoi inspiksen. Malliin pystyisi käyttämään helposti eri värisiä lankakeriä. Eikun ohjetta tulostamaan ja sommittelemaan värejä. Sovelsin mallia hieman ja päätin käyttää vaaleita värejä palojen keskelle. Yhdistämiseen käytin punaista lankaa. Kovat kontrastit, mutta ihan pirteää mariannekarkkimasta jälkeä siitä tuli.


Palasten yhdistäminen oli oma olympialajinsa, koska huivi oli niin valtavan iso. Onneksi sängynpäällinen oli tarpeeksi iso tilkkutilanteen tarkistamiseen. Oma taitolajinsa oli pitää mielessä järjestys! Huh!

Lopulta huivi kuitenkin valmistui ja se näyttää tällaiselle.

Huivi sai uuden omistajan heinäkuun alussa. Pakkasin sen mieheni yli 90-vuotiaan isoäidin syntymäpäivälahjapakettiin. Isoäiti piti lahjasta kovasti ja otti sen heti harteitaan lämmittämään, kun lähdimme syntymäpäiväaterialle lähikaupunkiin. Minunkin mieltäni lämmitti, kun lahja oli saanut hyvän vastaanoton. :)

2 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Upea hartiahuivi varmasti lahjan saaja on ollut mielissään! Osaat taitavasti yhdistellä värejä, minulle ei välähtäisi. Olisi kiva nähdä tuoli uusine päällisineen.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kiitos. :) Oli todella mukavaa, kun lahjan saaja tykkäsi huivista, aina lahjojen valitseminen synttärisankareille ei onnistu. Laitan kuvan valmiista tuolinpäällisestä, kun saan vain ommeltua sen valmiiksi. Pitää tehdä vielä jonkin verran virkattuja neliöitä lisää, niin sen jälkeen pääsen ompeluhommiin.