sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Lasten kauluri

Viikonloppukäsityönä neuloin uuden lastenkaulurin. Malli on alun perin peräisin Omenapuun kukkia ja villalankaa -blogista. Veljeni pyysi minua tekemään pienelle tyttärelleen kaulurin, koska hän ei ollut löytänyt sellaisia mistään kaupasta. Malli oli erittäin hyvä (kiitos siitä Katelle!) ja se on nopea toteuttaa. Tein kaulureita viime talvena kaksi kappaletta, jotta pikku L:llä olisi aina lämmintä yllä!

Muutama viikko sitten pikku-L. tokaisi tädilleen puhelimessa, että toivoo tädiltä lahjaksi uuden kaulurin. Joten täti ryntäsi Novitan Woolia ostamaan ja katsomaan, löytyisikö lankakorista jotakin kivaa langanloppua. Tällainen väriyhdistelmä tuli kauluriin lopulta. Tässä kauluri kääntämättömänä...

... ja tässä kauluri käännettynä.
Lopputuloksesta tuli oikein pirteä, vaikka pelkäsin etukäteen, että lopputulos voisi olla ällöttävän makea. Mutta ei tästä sellaista tullut.

Mietityttää hieman, uskallanko esitellä joululahjoja etukäteen täällä blogissa. Toisaalta pikku-L. toivoi itse tätä lahjaa, joten luulen, että uskallan näyttää sen täällä jo nyt. Ja L. ei vielä käytä itse internetiä, ja tuskinpa äitikään tätä postausta näyttää tyttärelleen! :)

2 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Hieno kauluri ja värit juuri niin sievät kun tytölle vaan voi!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos, täytyy toivoa, että L. tykkää lahjastaan.