tiistai 3. marraskuuta 2009

Neulesetti nuorelle neidille

Tuhannesta keskeneräisestä käsityöprojektista yksi valmistui eilen. Hyvä ystäväni sai sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tyttären. Neiti tuli maailmaan reilusti ennen laskettua aikaa, joten tuli kiire viimeistellä vauvan neulesetti, jotta saan pehmeän paketin lähtemään kohti pienokaisen kotia.

Neulesetin malli löytyi Suuresta Käsityölehdestä. Malli oli neulottu alun perin puuvillalangasta, mutta ostin langaksi Novitan Woolia, joka on hyvä lanka vauvanvaatteisiin... ja melkein mihin vaan.

Neulesetti ei näytä oikein miltään näin tasolle levitettynä... nämä pitäisi olla puettuna pienokaisen päälle. Toivottavasti pari päivää sitten maailmaan saapunut nuori neiti tulee pitämään näistä vaatteista. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis, suloinen setti! Tatusti on mieluisa yllätys! Akateemisessa on muuten myynnissä kirja, jossa on lastenneuleohjeita vuosikymmenien takaa. Höysteenä mustavalkoisia kuvia ja alkuperäisiä ohjeita. Ihana kirja!
S.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos, täytyy toivoa että pieni neitokainen pitää lahjastaan. Kiitos vihjeestä - täytyypä käydä joku päivä Akateemisessa selailemassa neulekirjoja.