torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää uutta vuotta 2010!

Uusi vuosi on kohta ovella. Joulun aika alkaa vähitellen väistyä, mutta vielä on joulua jäljellä... Tässä vielä esittelykierrokselle joululahjoja ja muita joulunajan väkerryksiä.

Tein aattoaamuna ylimääräisistä joulukuusen oksista joulukuusiasetelman anoppilan pihasaunan pukuhuoneeseen. Joulukoristelaatikosta löytyi hauska tikun päässä koreileva joulupukki, joka sopi oksien joukkoon kuin nakutettu. Tällainen asetelma sopisi myös "laiskan naisen" huusholliin joulukuuseksi!

Ennen joulua väkerretty joulukoriste näyttää tällaiselle kuusessa.


Joululahjojakin voi varmasti jo esitellä hyvällä omallatunnolla. :) Joulun perinteinen lahja eli villasukat olivat pop tänäkin jouluna. Tässä paketteihin tänä jouluna päätynyt joulusukka-armeija.


Pikku L. sai lahjaksi vaaleanpunaisen hameen ja puseron. Lankana on käytetty Novitan virkkauslankaa kaksinkertaisena, koska sopivanpaksuista puuvillalankaa ei löytynyt sopivanvärisenä. Kaksinkertaisella langalla neulominen onnistui hyvin.

Oikein hyvää uutta vuotta 2010 kaikille käsityön ystäville!


2 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Voi miten kaunis hame ja pusero! Isoäidinneliöt ovat mahtavat helmassa!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Isoäidinneliöt ovat tosi kivoja. Tekisi mieli virkata niistä torkkupeittoja, mutta katsotaan missä välissä sellaisen projektin ehtisi aloittaa...