lauantai 19. joulukuuta 2009

Joulumieltä ja koristeita

Joulu on lähestymässä ja joulumieltä on ilmassa. Kynttilät, koristeet, jouluvalot, kaikkea kaunista kotiin. Ja ulkona kaunis luonto, kuin suoraan satukirjasta. Koko lauantaipäivä on kulunut jouluasioiden merkeissä, kotia koristellessa ja viimeisiä joululahjoja viimeistellessä.

Tänään tapahtui myös yksi murheellinen asia. Ripustin uuden joulukranssin ulko-oveen. Tässä kranssi ennen ja jälkeen kohtalokkaan ovenkolautuksen...Ilmeisesti parinkymmenen asteen pakkanen haurastutti kelloa niin paljon, että se kolahti kokonaan sirpaleiksi. Palasia kerätessäni itketti kauheasti, vaikka sanotaan, että sirpaleet tuovat onnea. Toisaalta kello olisi voinut rikkoutua ennemmin tai myöhemmin.

Kultamussukan kanssa lenkillä ollessani mietin, mitä tehdä kranssille. Sitten muistin häihimme ostetun metallisen kellon, joka löytyi onneksi helposti vaatehuoneen laatikosta. Ihan yhtä nätti se ei ole kuin tuo rikkimennyt sininen kello, mutta ihan kivasti sekin sopii kranssiin. Nyt ei pitäisi tulla enempää kellonsirpaleita. :)

Teippasin kellon kielen ympärille paperia ja maalarinteippiä, jotta se ei kälkättäisi niin paljoa ovea avattaessa. Ei kovinkaan kaunis lopputulos, mutta täytyy miettiä, löytyisikö "kälkätysongelmaan" muu ratkaisu.

Kälyltäni lahjaksi tullut enkelikoriste löysi paikkansa makuuhuoneen ikkunasta. Kaunis kuin koru.Muutama joululahjakin on jo saatu. Mukava työkaverini M. antoi tämännäköisen nyytin käteeni joululounaalla ollessamme. Kuulemma Aarikan myymälässä tämä pussi oli ollut sen näköinen, että se haluaisi lahjaksi minulle. Aivan ihana lahja.


Joululahjojen viimeistely on käynnissä. Muutama työ on tosin enemmän kuin vähän kesken, mikä hieman stressaa. Maanantaina pitäisi vielä käydä ostamassa vanulevyä, jonka olin unohtanut. Toisaalta olisi helpompaa ostaa kaikki lahjat valmiina, jotta viimeiset päivät ennen joulua voisi ottaa rennosti. Kaikesta huolimatta tämä puuhaaminen on niin valtavan kivaa, ettei sitä vaihtaisi pois mistään hinnasta.

Tässä yksi viime metreillä oleva joululahjatyö, mutta ei paljasteta siitä vielä enempää.:)

Ihanaa joulunodotusta kaikille!
Nauttikaa kauniista talvisäästä ja kynttilän loisteesta!

Ei kommentteja: