sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Huivi talvea varten

Sain hiljattain valmiiksi yhden ikuisuustyön kaapin pohjalta eli tämän kaulahuivin.

Lanka on Novitan Kaarna ja malli on Moda-lehden numerosta 5/2008. Kaulaliina onnistui hyvin, mutta hyvin massiivinen siitä tuli. Tätä ei voi käyttää kuin kovalla pakkasella ja sittenkin se täytyy ottaa heti pois junassa, ettei sen alle läkähdy. Joka tapauksessa huivi pitää hyvin lämpöä. Kaarna-lanka oli minulle uusi tuttavuus. Sitä oli miellyttävää neuloa, mutta haittapuolena on langasta irtoava nöyhtä, jota pitää kerätä pois takista.

Tein samalla kerralla Moda-lehdessä olleen samaa sarjaa olevan myssyn, mutta en pitänyt lopputuloksesta. Onnistuin neulomaan myssystä ihan oikean näköisen myssyn, mutta se ei sovi minulle sitten ollenkaan... Jos joku teistä blogini lukijoista haluaa sen, niin laita viesti sähköpostiini, niin lähetän sen postissa perille!

5 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Huivi näyttää ihanalta! Minulla on varmaan niin paksu kaula kun tuntuu että kaikki huivit ovat liian lyhyitä.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiva kuulla, että tämä miellyttää silmää. :)

Kaikille bloginlukijoille tiedoksi, että valkoinen myssy sai uuden omistajan tänään, joten se ei ole enää vapailla markkinoilla.

Satu kirjoitti...

Todella upea huivi. Hmmm, muistaakseni minullakin on/oli jossain nurkassa tuota Novitan valkoista kaarnaa, mutta olen säilönyt sen niin hyvään talteen, ettei ole hajuakaan mistä sen löytäisin. Tuo malli sopii tuolle langalle tosi hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaarna on osoittautunut lämpimäksi langaksi, valitettavasti se poistui yhden kauden jälkeen Novitalta, harmi kun ei saa jälkikäteen, kivoja ohjeita löytyy, mutta ei lankaa!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kaarna on todellakin hyvin lämpöinen lanka. Ainoa haittapuoli on se, että siitä lähtee tuota nöyhtää paljon. Pitäisi varmaankin ostaa seuraavaksi valkoinen talvitakki!