sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Kirjottu liina ja uusia käsityökirjoja

Viimeisen viikon ajan olen yrittänyt tehdä inventaariota käsityökaappiin ja tehdä valmiiksi keskeneräisiä töitä. Olen myös aloittanut muiden kaappien siivoamisen kotona. Tämä on aivan selvä kevään merkki! :)

Sain valmiiksi tällaisen pöytäliinan. Liina on valmispakkauksesta, jossa kuviot olivat painettuna kankaalle. Aloitin työn tekemistä syksyllä Madeiran matkalla. Liinan värit ovat mukavan kesäiset, joten sitä katsoessa tulee hyvin kesäinen mieli.

En vielä tiedä, mistä tämä liina löytää paikkansa, mutta sen voisi lahjoittaa joskus vaikkapa syntymäpäivälahjaksi.Ompelukone meni huoltoon alkuviikosta ja monet keskeneräiset tekeleet odottavat sen paluuta. Minulla on ollut konetta kovasti ikävä. Hassua.

Innostuin taas tilaamaan Amazonista lisää käsityökirjoja samalla kun mies tilasi itselleen uusia kirjoja. Posti toi loppuviikosta kotiin tällaiset käsityökirjat.

Neulekirja on aivan fantastinen. Tässä yksi malleista, joka on aivan ihastuttava.


Kevät alkaa vähitellen hiipiä maisemiin, vaikka talvi onkin vielä päällä. Oikein hyvää ystävänpäivää ja kevään odotusta! :)

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voih, kaunis liina ja taas ihania käsityökirjoja. Tuo kuvan takki on kyllä todella upea. Blogissani on sinulle pieni kuvahaaste :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Ohoh, täytyypä käydä katsomassa!

sanna kirjoitti...

Todella kaunis liina! Niin siististi kirjottu. :) Hyvää alkavaa viikkoa!

Outi Autio kirjoitti...

Onpa kaunis blogi! Teen itse juuri blogiini kuvajuttua perimistäni vanhoista kirjontatöistä. Julkaisen tänään jossain vaiheessa.