torstai 6. toukokuuta 2010

Keskeneräisyyttä

Ei, tämä blogi ei ole loppunut kokonaan, vaan sen kirjoittaja potee kevätväsymystä. Aikaa ja energiaa tuntuu riittävän vain kaikkein tarpeellisimpiin asioihin: töissä käymiseen ja välttämättömiin kotitöihin. Käsitöille ei ole energiaa kauheasti säästynyt. Aivot tosin tekevät paljon ideointia, mutta tekemisen asteelle ne eivät siirry... Lopputuloksena asunnossamme on eri huoneissa mitä epämääräisempiä kasoja odottamassa tekijäänsä.
Viime viikkoina on onneksi neulominen maistunut, mutta pitkäjänteisyydessä olisi toivomisen varaa... olen saattanut vaihtaa neuletyötä illan aikana jopa kolme kertaa, ja neulomista yhtäjaksoisesti noin 10 minuuttia per työ. Mutta ehkäpä pikku hiljaa taas tulee enemmän energiaa ja tulee ahkerampi kausi. Eihän tämä rakas harrastus saa muuttua väkisin suorittamiseksi.

Kevään korvilla on elämässä tapahtunut kivoja asioita. Vaikka tämä onkin käsityöaiheinen blogi, niin en voi olla kertomatta, että sain tehtyä tärkeän päätöksen kolmisen viikkoa sitten: painonpudotuksen aloittamisen. Kolme viikkoa Painonvartijoita takana ja miltei 2,5 pudonnutta kiloa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. :)

Tässä vielä kuva Kultamussukan lemppareista. Sain sanoa aika monta kertaa kovasti, ennen kuin neiti suostui uskomaan, ettei mamman krookuksia saa syödä...

Ei kommentteja: