perjantai 4. kesäkuuta 2010

Sytomyssytalkoot

Työpaikkani käsityökerho järjesti torstaina yhteisen myssyjen virkkausillan. Muutama kerhon jäsenistä oli innostunut ottamaan osaa sytomyssykampanjaan ja ehdottivat yhteistä kerhon virkkausiltaa. Ja puheenjohtajahan (lue: minä) innoistui asiasta. Myssyt on tarkoitus lahjoittaa HUS-alueen keräykseen, joka päättyy 31.7.

Osa kerholaisista oli saanut aikaiseksi virkattuja myssyjä aikamoisen kasan ja toiset vasta aloittelivat virkkaamista. Lopputulos näyttää värikkäälle ja hauskalle.


Myssyjen virkkaaminen on yllättävän hauskaa. Virkkuutyöt ovat kulkeneet mukanani työmatkoilla. Mukava ja pieneen kokoon menevä matkakäsityö, johon on helppoa upottaa jämälangat. :) Oheisessa kuvassa ovat kaksi ensimmäistä itse virkkaamaani sytomyssyä. Mallit niihin löytyvät täältä ja täältä.

Juju-kerhosta tilattu Anna kaikkien kukkien kukkia -virkkauskirja osoittautui hyväksi avuksi, kun ideoimme myssyihin tulevia koristeita. H. innostui virkattujen narsissien mallista, mutta saapa nähdä, millä tavalla hän koristelee valmiin virkkaustyön.

4 kommenttia:

Lime kirjoitti...

Miten on mahdollista, että teillä on töissä käsityökerho?! Kiva idea, meillekin pitäisi perustaa.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Meillä on duunissa aikamoinen määrä henkilökuntakerhoja, urheilukerhoja ja monenlaisia muitakin, yhteensä noin 15 kpl! Isossa työpaikassa pystyy organisoimaan tällaista helpommin kuin pienessä. Ihan hauska harrastustapa!

Irma kirjoitti...

Harvassa työpaikassa on varmaan tuollaisia kerhoja, hieno juttu!
Minäkin otin osaa Taysin sytomyssy- keräykseen. Keräys kuulemma jatkuu edelleen ja ajattelinkin syksyllä neuloa/virkata lisää myssyjä.
Hyvää sunnuntaita!

Olivieno kirjoitti...

Hienoja myssyjä, kyllä käyttäisin! Ja ihana kun otit puheeksi tuon kankaankierrätys-asian!