maanantai 19. heinäkuuta 2010

Yksivuotissynttärit

Viime viikkoina remontti on työllistänyt niin, että blogi on jäänyt hieman sivuraiteille. Onneksi remontti valmistui lauantaina ja loppusiivouksetkin alkavat olla loppusuoralla. Nyt alkaa olla taas aikaa käsitöille! Remontin yhteydessä tuli opeteltua uutta, nimittäin koristemaalausta! Lopputuloksiin olen melko tyytyväinen, vaikka helteen keskellä puurtaminen voisi . Laitan kuvia tänne blogiin hieman myöhemmin, kunhan vain ehdin ottaa kuvia ja purkaa ne kamerasta... kesälomani on jo ohitse ja totuttelen töissä käymiseen.

Käsityöperhonen-blogi täyttää tänään tasan vuoden! Minun piti järjestää syntymäpäivän kunniaksi arvonta, mutta se siirtyy hieman myöhemmäksi. Mukavia yllätyksiä on siis luvassa lähiaikoina. :)

Liityin tänään Ravelry-nettiyhteisöön, joten minut tapaa myös siellä. Palvelua on suositeltu hyvien neulemallien ja tapahtumatietojen vuoksi. Ensisilmäyksellä Ravelry vaikuttaa kiinnostavalle, mutta uuden nettiyhteisön opetteleminen vie aina oman aikansa. Jos teistä lukijoista joku on jo Ravelryssä, niin kertokaa vinkkejä, mitä sieltä löytyy.

Tapasin ystäväni Limen viime viikolla ja suunnittelimme yhteistä käsityömatkaa elo-syyskuun vaihteessa Tallinnan Karnaluksiin. Mietimme, että voisimme lähteä suuremmallakin porukalla, jos muita kiinnostuneita löytyy. Jos joku teistä käsityöblogisteista on kiinnostunut liittymään mukaan Karnaluks-matkalle, niin ottakaa yhteyttä!

4 kommenttia:

Leppis kirjoitti...

Onnittelut yksivuotiaalle :)

Lime kirjoitti...

Onnittelut merkkipäivästä!

Millä nimellä olet Ravelryssa, että sua voi tulla siellä moikkaamaan?

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos! Minut löytää Ravelrysta nimimerkillä paiviara.

Irma kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta!