sunnuntai 29. elokuuta 2010

Uusi patjanpäällinen

Viikonlopun yhtenä urakkana oli kultamussukan patjanpäällisen ompelu. Vanha päällinen, jonka ompelin aikaisemmin, osoittautui virhetikiksi. Nukkapintaiset kankaat suorastaan imivät likaa ja koirankarvaa itseensä. Ja kultamussukka yrittää jatkuvasti ja epätoivoisesti kaivaa patjaan kuoppaa luun piilotusta varten, joten päälle ommellut tilkut rispaantuivat pilalle. Etsiskelin pitkään uutta patjanpäällyskangasta ja heinäkuussa oikeanlainen kangas tuli vastaan Tarjouspalasta. Kyselin myyjältä, kestäisiköhän kangas koiran kaivuupuuhia ja kuulemma sen pitäisi kestää, kun kangas on tarkoitettu sisustustarkoituksiin.

Lopputulos näkyy tässä. Toivottavasti kultamussukka ei kanna mammalle kaunaa kovin pitkään. :)

Tein viime viikolla löydön Samaria Shopista Castreninkadulta. Löysin 10 ihkauutta virkattua tilkkua. Ostos ei ollut hinnalla pilattu, kuten kuvasta huomaa. Näistä on ilmeisesti pitänyt tulla sängynpeite. Katsotaan, mitä hauskaa näistä tehdään!

4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Hieno patjanpäällinen! Jospa kohta kultamussukka kuitenkin siirtyisi tuosta lattialta sen päälle, näyttää sen niin houkuttelevalta ;)
Hyvää alkavaa viikkoa!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Äsken alakerrassa käydessäni Kultamussukka oli siirtynyt patjalle makaamaan! Se ei onneksi jaksanut murjottaa kovin kauaa. :) Koiralle taitaa merkitä aika tavalla oma, tuttu haju petipaikassa. Onneksi se ei ole saanut päähänsä merkata omia pesäpaikkojaan kotona. Jotkut koirat tekevät sitä melko ahkerastikin. :/

Kiitos, kivaa alkuviikkoa sinullekin. :)

Leppis kirjoitti...

Voi kuinka "ihanan" möksähtäneeltä toinen näyttääkään. Kiva kuulla että uusi petipaikka kuitenkin kelpasi ;)

Lime kirjoitti...

Kultamussukka <3