sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kanavatyö kirpputorilta

Siivoilin sekalaisia lankapussejani tänään ja eräästä pussista tupsahti lattialle elokuussa tekemäni kirpputorilöytö. Löysin kalliolaiselta kirpparilta mielenkiintoisen kanavatyöpaketin, joka puhutteli minua. Riikinkukko iloisissa väreissä. Kanavatyö on todennäköisesti aitoa 1970-lukua.


Kanavatyöpaketissa oli mukana lankoja. Kaikki muut värit ovat mukana mustaa lukuunottamatta. Musta lanka on onneksi helposti ostettavissa, toivottavasti muiden värien lankatokkia ei ole hukkunut matkan varrella.

Tällä hetkellä en vielä tiedä, mitä riikinkukosta tekisin. Todennäköisesti kanavatyöstä ei tule koskaan taulua kotini seinälle, mutta jotakin muuta hauskaa tästä voisi tehdä... esimerkiksi kauppakassin koristeen. Tai koristeen syystakin selkään. :)

Syksyn saapuminen näkyy ja tuntuu myös käsityörintamalla. Aloitin tänään talvikauden ensimmäisten villasukkien neulomisen, mikä on mukavaa hommaa pitkästä aikaa. :)

5 kommenttia:

Irma kirjoitti...

On ihan hauskan näköinen riikinkukko ja hyvät värit, oikein "retroa".
Hauska yhteensattuma: kaivelin erään kaapin perukoita ja löysin kaksi omaa tekemääni valmista kanavatyötä, toisessa on halkaistu greippi ja toisessa tomaatteja. Ajattelin myös että jotain kauppakassin koristetta niistä voisi tehdä ;)
Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Heh, aikamoinen sattuma tosiaan! Minullakin on joitakin vanhoja, kehystämättömiä kanavatöitä kaapin perällä ja jossakin vaiheessa niistä pitäisi keksiä jotakin. Hedelmät ja vihannekset sopisivat oikein hyvin kauppakassin kylkeen. Kivaa viikkoa sinullekin!

KristiinaS kirjoitti...

Wau! Tosi makee riikinkukko, ihan tulee entiset hyvät ajat mieleen tuosta tyylistä ja väreistä.

seijastiina kirjoitti...

Perhonen mikä ihana kaunis olento ♥
Käsityöperhonen, kaunis profiilinimi.
Mutta oikeastaan jäin ihailemaan tuota kanavatyötä, aivan ihastuttava, ja miten kauniit värit!
Taidan jäädä tänne :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

On muuten älyttömän ihana retrokukko - oikea löytö!