tiistai 12. lokakuuta 2010

Kanavatöitä kirpputorilta

Voi pojat! Tein tänään aikamoisen löydön kirpputorilla. Töiden jälkeen olin menossa hierojalleni Vallilaan ja piipahdin sitä ennen Mäkelänkadun Emmaus-kirpputorilla hetken mielijohteesta. Ja siellä tuli vastaan aikamoinen löytö. Kokonainen ostoskärryllinen kanavatyömalleja hintaan 0,20 euroa/työ! En muista koskaan nähneeni moista aarrelaaria. Nappasin mukaani kahden euron edestä tällaisia aarteita.

Kanavatöiden aiheena on romanttisia kerubeja, jotka eivät ole aivan minun makuuni, mutta jotakin hauskaa näistä varmasti keksitään! Ostoskärryssä oli näiden kerubien lisäksi aikamoinen kasa Varsinais-Suomen vaakuna-aiheisia kanavatöitä ja muutama Turun tuomiokirkkokin tuli vastaan... Jos teistä joku innostuu näistä, niin menkääpä kipin kapin Mäkelänkadun Emmaus-kirpputorille.


Samalla reissulla tuli piipahdettua Emmauksen naapurissa olevassa itsepalvelukirpputori Löytöretkessä. Siellä silmäni tarttuivat kauniisiin sinivihreisiin ranneketjuihin. Koruja lähti mukaani yhteensä 4 kappaletta.

Korut eivät olleet hinnalla pilattuja, kuten kuvasta voi havaita. Lisäksi on mukavaa, että korut näköjään tuottavat onnea. Toivottavasti tämä tarkoittaa ensi lauantaina täyspottia lotossa. :D

4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Olihan vallan hienoja löytöjä!! Tosi harvoin tulee kanavatyöpohjia vastaan, eikä ainakaan noin edullisia. Helmetkin ovat kauniin värisiä.
Nyt sitten lottoamaan ;)
Hyvää ja onnekasta viikon jatkoa!

Käsityöperhonen kirjoitti...

En itsekään ole aikaisemmin törmännyt kanavatyöpohjiin kirpparilla. Ja niitä oli tarjolla ison ostoskärryllisen verran... Lienevätköhän nuo peräisin jostakin konkurssipesästä, mene ja tiedä. Mietin, että valmiilla kanavatyökerubeilla voisi koristella vaikkapa ostoskasseja.

Heh, nyt täytyy laittaa lotto vetämään ennen lauantaita ja laittaa sitä ennen uudet ranneketjut käteen. :D

Lime kirjoitti...

Kanavatöistä en ymmärrä mitään, mutta kirpparilöydöistä sitäkin enemmän! Onnea löydöstä!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos, hyvistä kirpparilöydöistä pitää tosiaankin osata iloita. :)