lauantai 27. marraskuuta 2010

Kädentaitomessut

Perjantaina tuli käytyä Helsingin messukeskuksessa kädentaitomessuilla. Lähdimme messuille töiden jälkeen työpaikan käsityökerhon ihmisten kanssa. Perjantai oli hyvä päivä vierailla messuilla, koska väentungosta ei messukeskuksessa ollut liikaa ja ehti katsoa hyvin kaikkea kivaa + kaunista, mitä messuilla oli esillä. Ohessa kuvia paikan päältä.
Kukkarolle messukäynti ei tehnyt ollenkaan hyvää... kaikkea mukavaa oli tarjolla paljon ja kukkaron nyöreistä kiinnipitäminen ei onnistunut. Toisaalta messuilla oli erittäin hyviä tarjouksia. Retkahdin lankaostoksiin Novitan osastolla sekä Lankamaailma Nordian osastolla. Vaaleanpunaisesta langasta on tarkoitus tulla lapasia ja valkoisesta alpakka-silkki-langasta pitsineuleinen huivi. Rose Mohairista uneksin tekeväni ihanan neulepuseron. Nyt vain puikot esille ja neulomaan... kunhan saan vain keskeneräiset työt ensin valmiiksi!

3 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Voih, olispa päässyt myös! Nyt on niin hirmu kutina kaikkeen näpertelyyn, tulee poljettua vaan paikoillaan kun ei tiedä mistä aloittaisi.

Irma kirjoitti...

Kivoja lankaostoksia sinulla! Täällä en olekaan törmännyt vaaleanpunaiseen isoveli-lankaan. Tampereelle aukesi myös Lankamaailma, mutta he eivät olleet Tampereen Kädentaitomessuilla. Sinne kauppaankaan en ole vielä kerennyt kun se on ihan toisella puolen Tamperetta. Mutta ei mulla lankapula ole että sen takia pitäs sinne mennä ;)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Messuilla oli tosiaan kivaa käydä. Yksi työkavereistani oli käynyt messuilla sekä perjantaina että sunnuntaina!

Olivieno: saat varmasti kiinni käsitöistä. Joskus kun on ollut kiireitä, niin on vaikeaa rauhoittua ja keskittyä kivoihin asioihin. Irma: suosittelen vierailua Lankamaailmassa. Lankavalikoimat ovat aivan uskomattoman hyvät, jos Tampereen myymälä on yhtä hyvä kuin Helsingin. Kukkaronnyöreistä kannattaa kuitenkin pitää kiinni... ;-)