keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Keskeneräisten käsitöiden kilpailu

Huomasin tänään netissä Ylen sivuilla hauskan uutisen. Olotilan sivuilla kerrottin, että Puoli seitsemän -ohjelma on julistanut kilpailun keskeneräisille käsitöille. Ohessa pieni lainaus sivulla olevasta tekstistä:

"Moni käsityöharrastaja tietää kokemuksesta, että jostain syystä kaikki käsityöt eivät koskaan valmistu, vaikka kuinka yrittäisi. Jotkut keskeneräiset työt kulkevat mukana todella pitkään. Saattaapa keskeneräisiä töitä joskus jopa periytyä seuraavalle sukupolvellekin.

Jossain vaiheessa sinisilmäisimmänkin käsityöharrastajan pitäisi hyväksyä se, että keskeneräisestä työstä tulee kesken jäänyt. Puoli seitsemän haluaakin helpottaa luopumisahdistusta keräämällä valokuvia keskeneräisistä käsitöistä, ja ehkä jopa auttaa ihmisiä lopultakin pääsemään niistä eroon.

Lähetä kuva rätti- tai puukässätuotoksestasi sähköpostiin: ps@yle.fi"


Ylen sivuilla kerrotaan, että kuvista valitaan kolme parasta, jotka lähetetään eteenpäin käsityöammattilaisten arvioitavaksi ja tuunattavaksi. Todella hauska kilpailuidea!

Mielessä pyörivät nyt vaatehuoneeni kätköissä piileskelevät kassit ja pussit. Löytyisiköhän sieltä mitään sellaista, josta voisi napsaista kuvan ja lähettää kilpailuun? Tai jos vaikka ottaisi koko vaatehuoneesta kuvan ja ehdottaisi, että tulkaa valitsemaan itse parhaat päältä? :D

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Aika hauska juttu. Minultakin vois jotain löytyä....;)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Heh! Täytyy varmastikin siivoilla hieman kaappeja viikonloppuna ja miettiä vielä, osallistuisiko kilpailuun. Ainakin PS:n sivuilla olevat kilpailukuvat pitää tsekata, kun niitä alkaa tulla sivuille.