keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Huopahauvat

Ennen joulua tilasin Juju-kerhosta kivan kirjan. Kirja tuli perille pari viikkoa ennen joulua, mutta vasta nyt ehdin bloggaamaan tästä Pienet huopahauvat -kirjasta... Kirjassa esitellään neulahuovutustekniikalla tehtyjä pieniä koirahahmoja ja kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti, miten niitä voi tehdä. Olen aikaisemmin ihastellut täällä blogimaailmassa, erityisesti Satumaa-blogissa olevia ihania huopahauvoja ja tekisi ihan hirveästi mieli kokeilla niiden tekemistä.

Pienet huopahauvat -kirjan kuvitus on aivan mahtava... katsokaa nyt näitäkin koirahauvoja!

Kirjan ohjeet vaikuttavat hyvin selkeille huovutusta silmälläpitäen. Neulahuovutus ei ole minulle entuudestaan tuttua, mutta kirjaa selatessa tulee sellainen olo, että tuota lajia voisi aivan hyvin kokeilla.

Jos jotakin kielteistä kirjasta haluaa sanoa, niin se on se, ettei siellä ole Kultamussukan rotua ollenkaan. Mutta luulen, että pikkuruinen Kultamussukka on melko helppoa tehdä labradorinnoutajan mallilla. Kun vaihtaa värin ja muistaa laittaa ruskeita merkkejä, niin labbiksesta saa varmasti rottweilerin näköisen. :)

Olen ollut viime viikot aikamoisen maassa huolimatta kivasti menneestä joulusta. Tekisi mieli olla koko ajan peiton alla ja monet asiat tuntuvat kauhean raskaalle. Tämä on varmaankin kaamosmasennusta. Onneksi on olemassa kivoja kirjoja, jotka nostavat mielialaa. Sekä ihania ystäviä täällä blogimaailmassa. Kiitos teille kaikista ihanista kommenteistanne ja kannustuksesta, ne ovat piristäneet mieltäni monesti synkkinä päivinä.

Ihanaa uutta vuotta 2011 teille kaikille! :)

10 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Vaikuttaa suloiselta kirjalta! Itsekin haluaisin kokeilla neulahuovutusta, sillä saa niin monenlaista ihanaa aikaiseksi. Laittelethan kuvia, jos innostut Kultamussukkaa huovuttamaan :) Jaksamista pimeyden keskelle!

Satu kirjoitti...

Terkkuja täältä vauva- ja kotiäitimaasta :) Bloggailu on jäänyt muiden kiireellisempien hommien vuoksi, mutta aina välillä ehdin seurailla muiden aikaansaannoksia. Suosittelen neulahuovutusta! Se on kivaa, valmista tulee nopeasti ja kun homman oppii, se on helppoakin. Mutta sormenpäät ovat välillä verillä.

Tsemppiä kaamosmasennukseen! Minulla auttaa kuppi hyvää teetä ja pala (tai useampi) tummaa suklaata.

JaanaElina kirjoitti...

Onpa söpö kirjanen ja vielä söpömpiä nuo koiraset.

Onneksi tämä vuodenaika alkaa kääntyä valoisampaan suuntaan.Jaksamista vielä hetki.

Irma kirjoitti...

Ihania huopahauvoja! Sain kerran ystävältä semmosen tarvikepakkauksen, mutta jotenkin se minulta ei luonnistunut ja jäi kesken. Ehkä ohjeet ei ollu niin hyvät ;)
Onneksi päivät alkavat pitenemään pikkuhiljaa, voimahalit sulle! Niin, ja hyvää uutta vuotta 2011!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja tsemppauksesta. Täytyy yrittää löytäää keinoja kaamosmasennukseen, tällä hetkellä uneksin lämpöiseen veteen sukeltamisesta kylpylässä - täytyy vain saada isäntä innostumaan aiheesta. :)

Liinu: laitan tottakai kuvia tänne, jos/kun saan hauvoja tehtyä, intoa siihen olisi! Satu: Kivaa kuulla sinusta pitkästä aikaa! Toivottavasti olet voinut hyvin, kuten myös vauveli ja hauveli. Kiva kuulla, että huopahauvojen tekeminen ei ole ylivoimaisen vaikeaa. JaanaElina: Kiitos kannustuksesta! :) Irma: harmillista, etteivät huopahauvat onnistuneet. Mutta jos niistä onnistuisi kissahahmon huovutus? :D

Oikein hyvää uutta vuotta vielä teille kaikille! Tänään on Kultamussukan kauhujen ilta, mutta se on onneksi aika rauhallinen, kun kaikki ovat kotona.

Peppi kirjoitti...

Ihania hauveleita. Miten toi Juju-kerho, ovatko jäsenkirjat edullisia ja hyviä? Itse olen nimittäin pyöritellyt liittymiskuponkia eräänkin kerran....

Käsityöperhonen kirjoitti...

Peppi: Juju-kerhon kautta tilattuna uutuuskirjat ovat selkeästi halvempia kuin esim. Suomalaisessa kirjakaupassa. Vanhempien kirjojen kohdalla kirjojen hintavertailu on vaikeampaa, joitakin kirjoja olen nähnyt halvemmalla hinnalla Kirjatorilla kuin Juju-kerhossa. Mutta kuukaudenkirjat - jotka ovat aina uutuuksia - saa huokeammin kuin kaupasta ostettuna. Itse olen ainakin tykännyt Juju-kerhosta, kuukaudenkirjat ovat hyvin valittuja ja erilaisista teemoista. Tosin kaikkia kirjoja ei tule tilattua ja on oma riesansa muistaa peruuttaa kirjan tuleminen ajoissa. Sama ongelma lienee kaikissa kirjakerhoissa.

liinu kirjoitti...

Miten Mussukka selvisi paukkeesta? Täällä pennun eka uusivuosi meni melko rauhallisesti, vaikka iltapissalla vähän pelottikin... Onneksi lähistöllä ammuttiin ihmeen vähän.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Ihan hienosti Kultamussukan uusi vuosi meni, vaikka meidän alueella ammuttiin tosi paljon raketteja. Kävimme illalla ennen klo 18 iltalenkillä, jotta ehdimme ennen paukutuksen aloittamista. Illalla neiti oli aika rauhallinen, kun koko porukka oli kotona. Hienoa, että teidän pennun ensimmäinen uusi vuosi meni hyvin. Uusi vuosi on tosi stressaavaa, varsinkin koiranpennuille.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tuommoiset ovat tosi hellyyttäviä!