maanantai 13. joulukuuta 2010

Jouluarvonnan tulokset

Jouluarvonta suoritettiin tänään. Arvontapalkinnot saivat uudet onnelliset omistajat, jotka ovat seuraavat:

1. palkinto, kirjottu liina: voittaja Sukka-Mari
2. palkinto, sininen iso pussukka: voittaja Marja-Liisa
3. palkinto, sininen pieni pussukka: voittaja Marianne
4. palkinto, sininen pieni pussukka: voittaja Sude

Lämpimät onnittelut palkintojen voittajille!Enkelikanavatyöt kiinnostivat useampaa kuin arvasinkaan ja toiveita enkelien lähettämisestä tuli useita. Enkeleitä lähtee siis Katille, Irmalle, Marjoriitalle, Tiitalle ja Sudelle. Lieneekö pian lähestyvän joulun syytä, mutta enkelit ovat kuiskutelleet minulle ettei kenenkään mieltä saa pahoittaa... joten tällä kertaa lähetän kaikki enkelit maailmalle. :)

Villasukka ja Omppumato kertoivat haluavansa myös enkeleitä, joten he saavat myös enkelikanavatyöarkit! Vielä 3 enkeliarkkia odottaa uutta omistajaansa - kolme ensimmäistä tämän viestin kommentoijaa saavat siis sellaisen kotiinsa! Nyt täytyy olla tosi nopea, sillä kanavatöitä ei ole enempää!

Sukka-Mari, Sude, Irma, Marjoriitta, Tiita, Villasukka ja Omppumato - ottakaa minuun pikaisesti yhteyttä osoitteeseen kasityoperhonen(ät)hotmail.com ja kertokaa osoitteenne, jotta saatte palkinnot ja enkelit jouluksi kotiinne. Ja nopeimmat kolme kommentoijaa saavat siis vielä enkeleitä!

5 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

ehdinkö vielä saada enkeliarkin.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Ehdit saada! Laitapa sähköpostiosoitteeseeni yhteystietosi, niin laitan postia. :)

Sukka-Mari kirjoitti...

Kiitos, kiitos kiitos! Olen täällä hihkunut ilosta, miten minulla voikin olla näin hyvä tuuri??? Ehkäpä joulupukki Korvatunturilla on kuullut toiveeni, tai jospa tämä joulu onkin taian aikaa...
Ihana palkinto!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Sukka-Mari: sinulla oli tosiaankin onnea matkassa. Onneksi olkoon vielä kerran!

Tiedoksi muille, että Sukka-Marille lähtee yksi enkeliarkki. Yksi arkki odottaa siis vielä ottajaansa, joten nopein kommentin lähettäjä saa enkeleitä kotiinsa!!

Omppumato kirjoitti...

Lämmin kiitos enkeleistä!
Ihana jouluyllätys.
Kiitos kiitos!