tiistai 28. joulukuuta 2010

Joululahjoja

Joulunpyhät menivät ohitse mukavissa merkeissä. Vietimme sen anoppilassa, jossa seuranamme olivat myös mieheni sisko perheineen. Oli todella mukavaa viettää jouluaattoa pienten lasten seurassa, kun sai yhdessä jännittää, milloin joulupukki tulee... :)


Joulutonttu uskaltaa varmasti jo nyt paljastaa joulupakettien sisältöä. Joululahjapaketteihin löysi tiensä tällainen sukkakasa... yksi viime hetken sukkapari puuttuu valitettavasti kuvasta.Joululahjapaketeissa oli tänä vuonna myös helmikoruja, joita tuli tehtyä korutyökurssilla. Anoppi ja käly tykkäsivät koruista paljon!


Pienille tytöille pakettiin oli pakattu pienemmistä helmistä tehdyt kaulakorut.


Omasta lahjapaketistani tuli kesäinen kirja. Tulee ihan ikävä kesää, kun tätä kirjaa selailee... :) Onneksi ollaan pikku hiljaa menossa kohti kevättä ja kesää ja lämpimämpiä aikoja.

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Mikäs sen ihanampia lahjoja kuin itse tehdyt! Upeita nuo tekemäsi korut!
Juu, kyllä pikkasen alkaa olla kesää ikävä kun täytyy itsensä topata Michelin-ukoksi ennekuin ulos tarkenee ;)
Oikein hyvää uutta vuotta 2011 sinulle!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos. Lahjan saajatkin tuntuivat tykkäävän lahjoista. Anoppi oli erittäin ihastunut keltaisiin sukkiinsa, mikä oli hauskaa. Lisäksi hän paljasti, että oli yrittänyt vakoilla etukäteen täältä blogista, millaisia lahjoja on tulossa! :D

Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin! Ihan hassua, miten nopeasti nämä vuodet menevätkään, juuri äskenhän vasta vuosituhat vaihtui ja nyt siitä on jo 11 vuotta...