maanantai 20. joulukuuta 2010

Vierailu lankatalo Priimassa

Tänään toteutimme Limen kanssa pitkään vireillä olleen suunnitelman ja suuntasimme Helsingin Vallilaan kirpputorikierrokselle ja tutustumaan uudessa toimipisteessä olevaan lankatalo Priimaan. Lankatalossa oli mukavaa vierailla, tilat olivat kivat ja lankavalikoima hyvä. Harmillista vain, että Priima ei enää sijaitse työmatkareittieni varrella - Hämeentiellä olevissa tiloissa oli helppo piipahtaa katsomassa uusia lankoja ja muita käsityötarvikkeita.

Priiman myymälätila oli kuin herkkukauppa... harmillista, että kännykkäkamerani ei jostakin syystä ottanut tänään kovinkaan selkeitä kuvia.

Jouluarvonnan palkinnot lähtivät tänään postiin, joten voittajat saavat pian kotiinsa postia! Kaikki lähetykset lähtivät liikkeelle tänään yhtä lukuun ottamatta - Tiitan yhteystietoja odotan edelleen, joten laitapa postia minulle osoitteeseen kasityoperhonen(at)hotmail.com. Toivottavasti posti ehtii toimittaa palkinnot kotiinne vielä ennen kuin joulunpyhät alkavat.

Joulukuuu on ollut todella kiireinen töissä ja kotonakin. Joululahjojen väkertämisessä on mennyt aikamoinen tovi ja töissä on pitänyt saada valmiiksi kaikenlaisia projekteja ennen vuodenvaihdetta. Onneksi tänään viimeisetkin paketit saatiin pakattua ja nyt voikin jo keskittyä joulun odottamiseen.
Meidän kaikkien kiireisten ja stressaantuneiden pitäisikin välillä muistaa ottaa esimerkkiä Kultamussukasta. :)


Tämä blogi jää nyt joulutauolle. Toivotan teille kaikille blogin lukijoille oikein hyvää joulua ja uutta vuotta sekä lämpöä elämäänne!

4 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Priima on tosiaan neulojan herkku putiikki. Rauhallista joulua.

Irma kirjoitti...

Voi, mikä lankaparatiisi!
Oikein ihanaa joulua sinullekin!

Irma kirjoitti...

Kiitokset! Ihana lähetys tuli perille! Laitoin sinulle sähköpostia.

Sude kirjoitti...

Kiitos mukavasta paketista. Tulikin sopivana päivänä, kun muuten oli vähän epäonnenpäivä. Meillä otetaan mallia Kultamussukasta ja lötkötellään joulu. Rauhallista Joulua Teillekin !