sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Helmikuun puuhia

Helmikuu on vierähtänyt todella nopeasti. Viime viikkoina on ollut kaikenlaista kiirettä ja puuhaa sekä töissä että kotona. Muun muassa vaatehuoneestamme romahti yhtäkkiä hylly ja jouduimme ostoksille uuden tiskikoneen merkeissä... Olen kuitenkin ehtinyt hieman askarrella tuunaustöitä. Innostuin kokeilemaan korinpunontaa kierrätysmateriaalista. Tällaisia pikkukoreja sain tehtyä vanhoista suklaarasioista ja muropaketeista. Lopputulos oli yllättävän hauska.

Erityisesti tämä kauramuropaketti keltaisine väreineen miellyttää silmiäni kovasti.


Kevätaurinko ja pidentynyt valoisa aika ovat piristäneet mieltä todella kovasti, vaikka ulkona onkin vielä kovat pakkaset. Innostuin tänään pyyhkimään pölyjä ja siivoamaan kaappeja. Olohuoneen kaapista löysin tätini tekemän helmiliinan, jonka sain lahjaksi noin 10 vuotta sitten. Liina on todella kaunis ja se on vaatinut todella paljon työtunteja... Kunpa vain löytäisi oikean paikan tämän liinan esillelaittamiseen.

Epäonnistuneet tekeleet ovat kevään innoittamana saaneet minulta kyytiä ja komerossa on odottamassa uudelleentyöstämistä tällainen lankakassi.
Toinenkin epäonninen tekele on myös saamassa uuden muodon... Taustalla näkyy osa kohta valmistuvasta työstä. Bloggailen siitä lähiaikoina lisää, kuten myös eräästä toisesta isosta käsityöprojektista, joka valmistui tänään.

Järvenpään kaupunginkirjaston kaupungin pisin kaulaliina valmistui Lainan päiväksi. Kaulaliinaa pääsee ihastelemaan kirjaston Facebook-sivuilla. Oli todella kivaa osallistua tähän tempaukseen. Toivottavasti kirjasto järjestää uusia käsityötempauksia tulevaisuudessa.

Huomenna on ystävänpäivä, joten toivotan teille kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!

6 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Voi miten kivoja pieniä koreja.
Tuli tuosta suklaakorista mieleen pahvinen Geisha laatikko,siitä tulisi niin söpö vaaleanpunainen kori.

Oletko huomannut että kun jotain sattuu,niin sattuu toinenkin.Täällä ollaan se todettu.

Odottelen mitä langoista syntyy.

Mukavaa ystävänpäivää.Ja alkavaa uutta viikkoa.

Nimma kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani:

http://nimmannurkka.blogspot.com/2011/02/tunnustus.html

Irma kirjoitti...

Tulipa tosiaan kivoja koreja!

Harmi kun on ollut noita sattumuksia teillä, meilläkin usein käy niin ettei vahinko jää yhteen vaan ne tulee ryppäinä.

Mukava nähdä sitten valmis työsi ja mitä noista langoista teet.

Hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos ystävänpäivätoivotuksista ja lohdutuksesta, kyllä tämä elämä tästä menee parempaan suuntaan. Onneksi päivät ovat pitenemässä, niin mielialakin nousee. :) Geisha-rasioista tulisi tosiaankin nätti kori, sellaisen voisi antaa lahjaksi jollekin pienelle tyttöselle.

Nimma kirjoitti...

Hei!
Kyselit kotikosmetiikasta. Mie aloitin ihan huulirasvoista. Sitten saippuaa jne. Jos haluat kysyä jotain, niin voin mie antaa vinkkejä! :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos Nimma, kiva tietää, että sinulta saa vinkkejä kotikosmetiikan tekemiseen. Otan sinuun yhteyttä myöhemmin, kun rupean suunnittelemaan kosmetiikan tekemistä. Kivaa viikonloppua!