sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Arpajaisvoitto

Onni potkaisi minua viime viikolla ja voitin Mustankissan tyttären blogiarpajaisista avaimenperän. Paketti tuli perille perjantaina ja avaimenperä on aivan ihastuttava! Tämä kävisi rannekorusta. Kiitos ihanasta lahjasta, Mustankissan tytär!
Voittamani avaimenperä muistuttaa hieman loppuvuonna ostamaani avainkaulanauhaa. En ole ottanut sitä vielä käyttöön, koska talvella helmet tuntuvat tosi kylmälle ihoa vasten. Mutta onneksi kevät on kohta tulossa.


Tein pari päivää sitten hyvän ostoksen. Kultamussukan tassuille olivat kovat talvipakkaset liian kylmiä. Neiti nosteli tassujaan surkean näköisenä aamulenkeillä. Naapurin koirantaluttaja oli ostanut fleecetöppöset työkaveriltaan, ja niinpä minäkin tilasin töppöset Kultamussukalle.


Töppösissä on liukuestepohjan ja heijastinnauhan lisäksi tarrakiinnitteinen kiristysnauha, jolla tossun saa kiristettyä niin, ettei se putoa tassusta. Näitä ei ehditä enää tänä talvena pitämään, koska suojakelit ovat jo tulleet tänne päin Suomea, nyt ne odottavat ensi talvea ja kovia pakkasia. Siihen mennessä Kultamussukka ehtii toivottavasti toipua siitä, kun sen kaikkiin tassuihin laitettiin "ihan kummalliset vekottimet! :)

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan palkinnon olet voittanut. Oletpa tosiaan läytänyt kivat tossut. Heijastimet ja kaikki.

liinu kirjoitti...

Suloiset tossut, eiköhän Kultamussukka lepy kun huomaa että on kiva kun tassuja ei palella. Lopputalvesta pohdin minäkin tossujen hankkimista tytöille kun muu vaatetus ei enää riittänyt, mutta jäipä se sitten ensi talven huoliksi kuitenkin...

JaanaElina kirjoitti...

Nykyisin saa tosi kivoja ja hyviä tarvikkeita koirille.Mukavat tossut ja varmasti lämpöiset.

Upea voitto ja tuo avainnauha vaikuttaa mukavalta.Tuollainen olisi mahtava työavaimille.

Mukavaa viikkoa

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos teille kommenteistanne ja pahoittelut, että vasta nyt ehdin kanavalle. Kultamussukka varmasti jossakin vaiheessa lopettaa tossujen pelkäämisen. Tossut ovat nyt jo selvästi ensi talven juttu, joten ne ovat laatikossa odottamassa. Ensi talveksi pitäisi tehdä myös talvitakki neidille.