tiistai 12. huhtikuuta 2011

Uusia kirpparilöytöjä

Eksyin tänään töiden jälkeen Mäkelänkadun kirpputoreille. Emmaus-kirpputorilta löytyi todella hienoja aarteita mukaani. Olen pitkään haaveillut löytäväni vanhan puuhelmistä tehdyn 70-luvun tyylisen oviverhon/hyönteissuojan, jonka voisi purkaa osiin koruaskartelua varten. Emmaukseltahan sellainen tuli vastaan ja vielä jopa valmiiksi purettuna + pussitettuna! Eikä hintakaan ollut maailmaa järisyttävä! :) Lisäksi Emmaukselta löytyi mielenkiintoisen näköinen puuhelmivyö, josta saa niinikään hyviä helmiä koruaskarteluun. Aikamoinen tuuri, että nämä kumpikin löytyivät samalla kertaa. :)
Emmauksen lähellä sijaitsevalta itsepalvelukirpputorilta löysin lisää helmiä. Pieni pussillinen mustia muovihelmiä tarttui matkaani pikkurahalla.

Ja kirpparin tiskillä tein vielä heräteostoksen. Eihän tällaista suloista pikkuvatia voinut olla ostamatta, vaikka se tuplasikin ostosten kokonaishinnan. :D


Takapihallani kevään tuleminen jatkuu edelleen. Mieheni sanoi, että krookukset olivat puhjenneet kukkaan, ja pitihän se ihme mennä todistamaan. Nyt iltasella kukat olivat menneet jo nukkumaan, mutta aivan selvästi ne ovat olleet tänään avoinna.


Krookusten elinvoima on aivan uskomaton, puskevat itsensä suoraan lumesta lävitse... Tämä jos mikä tuo hyvää mieltä keskelle arkea!


2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oletpa tehnyt hyviä löytöja. Nuo puuhelmet ovat kaupassa kalliita.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Niin ne ovat, siksi yritinkin bongata vanhaa oviverhoa. Tällä kertaa oli hyvä onni matkassa!