maanantai 25. huhtikuuta 2011

Uusia neuleita

Pääsiäispyhien aikana tuli viimeisteltyä muutamia pitkään keskeneräisenä olleita neuleita. Kaapin pohjalta löytyi myös yksi valmis neuletyö, jota en ole vielä esitellyt täällä. Tämän punaisen neuleen neuloin Novitan Stina-langasta talvella. Malli on peräisin Moda-lehdestä. En ole vielä ehtinyt pitää tätä puseroa kertaakaan, mutta ensi talvena kaivan tämän kaapista.

Lisäksi tuli viimeisteltyä tämä Novitan isoveli-langasta neulottu aran-neule. Malli on Suuri käsityö-lehden numerosta 1/2007 hieman muunneltuna. Tämäkin pusero on nyt aivan liian kuuma päälläpidettäväksi, joten sekin saa odottaa kiltisti kaapin pohjalla ensi talvea.


Kaapin pohjalta löytyi ainakin 3 vuotta yhdistämistä odottanut neuletakki. Mietin pitkään, mitä tekisin tälle tekeleelle, mutta erään tuttavani kannustuksesta tein työn loppuun. Neuletakista puuttuvat vielä napit, joten täytyy käydä ostoksilla ensi viikolla.

Pääsiäinen on ollut uskomattoman lämmin ja kevät eteneekin puutarhassa kovaa vauhtia. Krookusten aika alkaa olla vähitellen ohitse, mutta yksittäisiä krookuksia tulee vielä maan alta tervehtimään aurinkoa.


Skillat ovat parhaillaan nousemassa maasta.Ruohosipuli on kasvanut reippaasti, nyt tätä voisi napsia jo lautaselle.


Mutta upeimman yllätyksen tekivät oranssinväriset tulppaanit, jotka innostuivat puhkeamaan kukkaan jo lankalauantaina. Tällaista loistoa on takapihalla ollut tänään.
Myös luonnossa näkyi tänään kukkaloistoa. Näissä tunnelmissa on mukava aloittaa uusi työviikko. :)


4 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Oletpa saanut kaunista aikaan ja pihallakin kukkii kauniisti. Aurinko hellii meitä oikein kunnolla, mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

liinu kirjoitti...

Upean värisiä tulppaaneja, ja valkovuokkojakin jo löysit! Kesäisen lämmintä nyt on ollutkin, kohta räjähtää vihreys ympärille. Ihanin aika vuodesta on kohta!

Peppi kirjoitti...

Ihania tulppaaneja!! Ja huiii - noin monta valmista neulepaitaa, siinä ovat puikot saaneet kyytiä :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kiitoksista! Kukat jatkavat kukkimistaan, nyt ovat sinililjat vuorossa. :) Ihanaa kevään jatkoa teille!