maanantai 30. toukokuuta 2011

Helmikoruja

Aika on mennyt todella nopeasti enkä ole kauheasti ehtinyt tänne blogimaailmaan. Olen silti yhä olemassa! Nyt ehdin vihdoin ja viimein esitellä vapun jälkeen korukurssilla tehdyt kaulaketjut ja rannerenkaat. Työpaikallamme kävi helmikorukurssin pitäjä upeiden helmilaatikoiden kera. Innostuin tekemään oikein kunnolla itselleni uusia koruja kesää varten. Tässä kaulanauhat.

Ja tässä ranneketjut. Kotiin tullessani oli olo hieman harakkamainen, mutta kesän tullessa saa ollakin hieman harakka. :DLoppukevät ennen kesäloman alkua on aina yhtä kaaosta töissä ja kotona.. olen aloitellut ja tehnytkin monenlaisia käsityöprojekteja, kuten kuvasta näkyy. :)Puutarhassa kevät etenee. Tulppaaneista muutama kukkii vielä.Marja-aronia on myös innostunut kukkimaan.


Ja mansikkakin kukkii. Toivottavasti pian saadaan mansikoita!Mukavaa toukokuun loppua teille kaikille! :)

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Käsityö-perhonen!

Selasin nyt aamusta blogiasi,oli jäänyt muutamakin päivitys lukematta (niin kuin monista muistakin blogeista)kun taas on aamusta kaksi "ukkelia" tullut poraamaan ja vasaroimaan ,vaihtavat nyt vihdoin keittiön ja vessan tasot..
Illalla on siis ohjelmassa taas sahanpurun imurointia,huokaus..

Upeita helmikoruja,niin sopivia kesään ja miksei muutenkin..
Kahvikassista pilkisti jotain ihanan pinkkiä!
Kukkapenkin hempeän vaal.pun. tulppaani oli niin herkkä kaunotar :)

Meilläkin aronia kukkii ja houkuttelee kimalaisia,minusta Turrit on söpöjä kunhan vain pysyvän kohteliaan välimatkan päässä.
Kimalainen on kuulemma joku fysiikan ihme joka ei painonsa, siipien koon ja kropan mallin suhteen vuoksi periaatteessa
fys.lakien mukaan voisi ollenkaan lentää mutta niin vaan Turrit pörrää pensaissa ,liikuttavasti vähän vaappuen !

Mr.Jytky ja Veivi olivat ihan huikean hauskoja,samoin
Papin Paita-matto !

Kiitos remontti aamun piristyksestä,tämä tuli tosi tarpeeseen :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kiitos, mukavaa kuulla että osasin piristää. :)Pinkki neule, joka pilkottaa korista, on uusi kesäpuseroni. Hihat ovat työn alla, laitan kuvia tänne, kun työ on valmis. :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Remontin keskellä eläminen on aivan kamalaa. Meillä viimeiset 2 kesää ovat kuluneet remontin keskellä, joten tänä kesänä tulee välivuosi. Jaksamista ja tsemppiä!