lauantai 7. toukokuuta 2011

Kakkulauantai

Sain hyvältä työkaveriltani eilen perjantaina kädentaitojen haasteen. Hän oli leiponut minulle koira-aiheisen suklaakakun! Lahja ilahdutti todella paljon, tällaisia on todella mukavaa saada.


Kevät jatkuu puutarhassa. Punaiset tulppaanit ovat kukkimisensa kukkineet, keltaiset tulppaanit ovat vasta aloittamassa. Hassua, että tulppaanit kukkivat näin eri aikaan, mutta toisaalta on mukavaa, että puutarhassa on pidemmän aikaa kukkia.
Krookukset ovat lopettaneet kukkimisensa, mutta sinililjat ovat täydessä kukassa.Suureksi ihmeekseni takapihaltamme löytyi tänä keväänä valkovuokkoja. Toivottavasti ne tulevat kylään myös ensi keväänä. Naapuri toivoi samaa ja toivoi myös, että kukat leviäisivät myös heidän puolelleen.

Keskeneräisiä käsitöitäkin on. Olen aloittanut peräti jopa 3 uuden neulepuseron tekemisen! Taidan olla hieman tärähtänyt... Tässä hieman esimakua niistä. Harmaa puseronalku näyttää vaaleanpunaisen rinnalla tosi kalpealle, mutta yksinään se näyttää todella mukavalle.


Sain hienon tunnustuksen Mustankissan tyttäreltä. Kiitos siitä! :) Tunnustuksen saajan pitäisi tunnustaa 8 asiaa itsestään, tässä omani.


1) Asun junaradan vieressä ja pendelöin töihin Helsinkiin päivittäin

2) Olen kiinnostunut historiasta, kirjahyllyssä odottaa useita historia-aiheisia kirjoja lukemista

3) Suunnittelen automatkaa kesäksi pohjoiseen

4) Olen hulluna puutarhan hoitoon

5) Uneksin joskus vaihtavani alaa ja perustavani oman käsityöliikkeen

6) Pidän leipomisesta - saan kakut ja pikkuleivät onnistumaan, mutta leivän leipomisessa olen aika onneton.

7) Suunnittelen käyväni Tukholmassa kesällä.

8) Suunnittelen uuden koiran hankintaa ja mietin, mitä Kultamussukka tykkäisi pikkuveljestä tai siskosta. :)

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Vai on koirakuume iskenyt :) Meilläkin tytär potee samaa, vaikka vanhankin koiran hoito on jäänyt minulle.Se on kyllä paha tauti, joka ei vähällä helpota :)
Hyvähän käsitöitä on olla useampikin tekeillä, niin voi vaihtaa aina mielialan mukaan.

Neili kirjoitti...

Kauniit kevätkukat.
Käsityöntekijä tarvitsee monta työtä....

Käsityöperhonen kirjoitti...

Heh, koirakuume on paha tauti, mutta sitä hillitsee, kun on jo yksi karvakuono kotona sotkemassa. Tai kaksi, jos mies lasketaan mukaan. :D Käsityöntekijä tosiaankin tarvitsee useita töitä, muuten voisi tekemisestä tulla liian yksitoikkoista. Joskus vain miettii, miten voi olla mahdollista, että keskeneräisiä töitä on noin tusinan verran...

Tupu kirjoitti...

Upea koissu kakku.