sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ranteenlämmittimet

Osallistuin keväällä Facebookissa kädentaitohaasteeseen, jossa luvattiin tehdä käsillä itse jotakin lahjaksi toisille haasteeseen osallistuville. Sain oman haasteeni valmiiksi joitakin viikkoja sitten. Viimeinen haasteeseen osallistuva sai lahjansa torstaina, joten uskallan vasta nyt blogata asiasta. Tein kaikille viidelle haasteeseen osallistuneelle lahjaksi ranteenlämmittimet. Malli on peräisin Suuri käsityö -lehdestä ja numerosta 11-12/2010. Neulelankana käytin kaapin Novitan Miamia sekä perältä löytynyttä Luxus Cottonia.


Tässä ylimmässä kuvassa ovat kaikki haasterannekkeet. Tein niitä itse asiassa vielä lisää, kun Luxus Cottonia oli kaapin pohjalla enemmänkin - mukavalle työkaveri N:lle sekä tietysti itselleni . Toivottavasti näille on käyttöä vasta ensi talvena, vaikka tänään tulikin niskaan kunnolla rakeita ollessani lenkillä Kultamussukan kanssa. :P


Olen saanut jo yhden käsityöhaasteen postissa, tällaiselle se näyttää. Eli pieni virkattu käsilaukku iltamenoja varten. :)


6 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Pitkästä aikaa vierailulla täällä.kateellisena luin miten olet saanut valmiiksi keskeneräisiä käsitöitä.Itsellä kun keskeneräisiä töitä on vino pino.Miten sitä aina tekee mieli aloitella uutta ja vanha jää kesken.

Ihanat ranteenlämmittimet olet tehnyt.Onnekkaita ne jotka ne saavat.

Söpö laukku.Ihanainen.

Mukavaa toukokuuta sinne.Täällä ei vielä krookukset kuki.

mustakissa kirjoitti...

Ihania ovat ranteenlämmittimet ja tarpeellisia. Minä käytän usein kesälläkin, sillä kärsin valkosormisuudesta. Onnekkaita ovat käsityöhaasteeseesi osallistuneet.
Ja komean laukun olet saanut.
Mukavaa vappu iltaa:)

mustakissa kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus, käy hakemassa:)

Irma kirjoitti...

Sinulla onkin ollut oikea ranteenlämmittimien tehdas siellä ;)

Malli on tosi kaunis ja se oli mukava ja nopea neuloa. Tein talvella tuolla samalla ohjeella parit lämmittimet.
Söpön laukun sait!

Olet ollut tosi ahkerana. Upeita oli nuo neuleet edellisessä postauksessa! Ihailin varsinkin sitä Aran-neuletta. Minulla on sellaisestakin haave, josko saisin muhkean Aran-tyylisen neuletakin joskus aikaiseksi.

Kaunista kukkaloistoa on pihallasi!
Mukavaa viikon jatkoa!

Olivieno kirjoitti...

Vau miten hienoja! Minun kärsivällisyyteni ei riittäisi noin monen saman työn tekemiseen.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kiitoksista ja kommenteista, nyt vasta ehdin kommentoimaan. JaanaElina: keskeneräisten käsitöiden viimeistely on joskus ihan tuskaisaa. Välillä pitää ottaa itseään niskasta kiinni, jotta kaappien ovet menisivät kiinni. :D Mustakissa: Kiitos, tämä on hieno yllätys! Irma: ranteenlämmittimet ovat tosiaan nopea neuloa. Ja kiva neuletyö, koska valmistuvat niin nopeasti. Olivieno: yleensä minullakin tökkii samojen töiden tekeminen useita kertoja, mutta tämä työ jostakin syystä veti mukaansa.