tiistai 1. marraskuuta 2011

Lahjasukat

Työkaverini jäi maanantaina eläkkeelle. Vasta viime metreillä keksin, että voisin lahjoittaa hänelle lämpimän muiston kylmää talvea varten. Viime viikonloppu menikin vimmatusti neuloessa sukkapareja - toinen pari työkaverille ja toinen hänen vaimolleen. Lankoina Nalle kukkaketo ja 7 veljestä punatulkku. Ihan mukavat sukat näistä tuli ja lahjan saajakin oli iloisesti yllättynyt lahjasta. :)

Minusta ei ole viime viikkoina kuulunut paljoa mitään ja olen ollut muutenkin hiljainen täällä blogimaailmassa. Aika kuluu tiiviisti töiden ja arjen pyörityksen merkeissä - siitä pitävät huolen Kultamussukka ja Pikkusisko. Pikkusisko on jo tuplannut painonsa meillä ollessaan ja ruokaa kuluukin koko ajan aikamoiset määrät... ja pikkuinen vaikuttaa tulevan emäntäänsä, sillä neiti on hyvin kiinnostunut erityisesti verhoista ja sohvatyynyistä ja niiden möyhentämisestä. Meidän arkemme on siis aikamoisen sekopäistä menoa, mutta onneksi nelijalkaiset ystävämme muistavat välillä myös levätä kaiken kaaoksen keskellä. :)


2 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Pikkusisko näyttää aikamoiselta koipeliinilta <3 Mussukalla taitaa olla tassut täynnä pennun opettamisessa tavoille :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Niin sillä on, ja mammalla myös (huokaus). Pikkusisko on todella innostunut sisustamaan kotia, kuten kuvasta myös näkyy. :D