torstai 29. joulukuuta 2011

Vauvanpeitto ja vaatteita

Joulu tuli ja meni, joten nyt uskaltaa esitellä joululahjoja. Mieheni sisar sai 3. lapsensa joulukuun alussa ja pienelle pojalle meni lahjaksi tällainen peitto. Toivottavasti pienokainen pysyy lämpimänä talviviimassa tämän peiton avulla. :)
Tähän peittoon kulutin ison määrän jämälankoja lankavarastostani. Oli todella hauskaa virkata pitkästä aikaa isoäidinneliöitä. Virkkauksessa oli tosin ongelma nimeltä Pikkusisko, joka luuli, että lankakerät ovat pikkuisia palloja! Mamma ei ollut asiasta samaa mieltä, joten pientä tappelua oli välillä ilmassa. :D
Työpaikkani käsityökerho järjesti syksyllä käsityötarvikkeiden vaihtoillan ja sain eräältä työkaveriltani vauvalankoja. Niistä syntyi tällaiset vaatteet pienelle poikavauvalle.
Pikkusisko kasvaa kohisten. Nyt neiti on jo yli 4-kertaistanut painonsa meille tulonsa jälkeen. Neiti alkaa näyttää pikku hiljaa aikuiselle koiralle, vaikka henkisesti neiti on vielä ihan pikkuvauva. Mamman sylissäkin on iltaisin mukavaa nukkua, vaikka syliin ei enää mahdutakaan kunnolla. :)

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Söpö peitto ja pikkusisko.Vaikkei se sisko niin pieneltä näytä.

Tulikin mieleen oma keskeneräinen peitto.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis peitto ja pikkusisko! Kirjottelen tätä kännykällä, meillä on kolmatta päivää sähköt poikki. Mukavaa vuoden vaihtumista teille sinne! T. Irma irman kammarista

Sude kirjoitti...

Vauvan peitto on tosi kaunis. Tuo onkin hyvä tapa käyttää jämälankoja pois.
Ompa tomeran näköinen pikku-sisko. Sen kanssa varmaan puuhaa piisaa :)

mustakissa kirjoitti...

Kaunis peitto ja pikku sisko myös,,,

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos. :) Toivotaan, että pieni poika tulee pitämään peitostaan.

Irma: toivottavasti saatte pian sähköt takaisin. Tosi kurjaa olla ilman sähköä, meillä oli tapaninpäivänä sähkö pois 15h, joten tiedän miltä se tuntuu.

Sude: Pikkusiskon kanssa riittää tohinaa, varsinkin kun se tykkää kiusata Kultamussukkaa jatkuvasti. Toivotaan, että se rupeaa vähitellen rauhoittumaan... mutta taitaa olla turha toivo. :D

Nimma kirjoitti...

hei! Tulin kurkkaamaan tätä siun blogia, täällä on taas vaikka mitä ihanaa uutta! Peitossa on kauniit värit, huomaa, että olet miettinyt niitä. Kivaa tätä vuotta! Olet taitava! :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Nimma: kiitoksia! :) En ole vieläkään kuullut palautetta lahjan saajalta, täytyypä soitella pienen pojan äidille viikonloppuna. Toivotaan, että peitosta on ollut heille iloa.