tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pesupussit ja kissatyynyt

Sain tänään valmiiksi pitkään suunnitteilla olleen projektin eli pesupussien ompelemisen. Pesuspusseista on aina pulaa ja oivalsin noin vuosi sitten, että voisin silputa vanhan verhon ja ommella siitä pesupusseja. Tarvikkeet ovat vain odottaneet sopivaaa hetkeä. Viikonloppuna totesin, että nyt tuumasta pitää päästä toimeen ja tänään projekti valmistui.

Pusseja on kahta eri kokoa - kaksi pienempää ja yksi isompi. Kaksi pussia on tarkoitettu valkopyykille ja yksi tummalle pyykille - tumman pyykin pussin erottaa pussinsulkijasta. Katsotaan, miten nämä pussit tulevat kestämään käyttöä.
Tänään valmistui myös aikamoisen kissamainen projekti eli tyynyliinojen ompelu silityslaudan päällystämisestä jääneestä kankaasta. Näistä tuli aika veikeät. Täytyy toivoa, että lahjan saaja tulee tykkäämään näistä. :)

7 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Jos on yhtään kissaihminen, niin varmasti tykkää. Minä ainakin tykkäisin :)

Simpura kirjoitti...

Suloisia kissatyynyjä!

paivis kirjoitti...

kauniita kissatyynyjä

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos. :) Lahjan saaja on kissaihminen, joten toivotaan parasta!

Testasin eilen pesupussit ja ne pysyivät - ihme ja kumma - erittäin hyvinä pesussa. Tällaisia kannattaa siis tehdä lisää. :)

mustakissa kirjoitti...

Kuka noista ei tykkäisi?! Ihanat tyynyt!
Olen vähän miettinyt, että olisi kätevää, jos olisi jokaisella oma pesupussi sukille; se helpottaisi lajittelua pesun jälkeen. Kumpa vain saisi aikaiseksi---

Lumiruusu kirjoitti...

Voi että miten hienot
kissa-tyynyt !
Mistä ihmeestä olitkaan löytynyt noin kissamaisen kivan kankaan ?
-pesupussit on varmasti käteviä !

Käsityöperhonen kirjoitti...

Lumiruusu: Kiitos. :) Kissakangas on ostettu Järvenpään Kangaskammarin loppuunmyynnistä. Kyseinen liike lopetti reilu vuosi sitten, joten sieltä ei enää kangasta saa, valitettavasti.