torstai 19. huhtikuuta 2012

Kissakankaat

Olin eilen työpaikan käsityökerhon järjestämässä käsityötarvikkeet vaihtoon -illassa. Illassa vaihdettiin itselle tarpeettomia käsityötarvikkeita toisten kanssa. Kotoa lähti mukaani kassillinen sekalaisia lankoja. Takaisinpäin tuli muutama lankakerä sekä tusinan verran tällaisia puuvillaisia kissakankaita. Kuva ja väritys ovat kangaspaloissa tosi hauskat. En vielä tarkasti tiedä, mitä teen näistä. Ehkäpä astiapyyhkeitä tai sitten silppuan kankaat tilkkutyötä varten. Vuosiluku on nostalginen, samana vuonna pääsin pois peruskoulusta. :)

Kierrätysillassa jäi jäljelle kaksi kassillista kangaspaloja ja lankoja. Onneksi nekin tulevat löytämään uuden kodin Suomenlahden toiselta puolen. Ne menevät lahjoituksena virolaiseen päiväkotiin. Siellä kuulemma otetaan iloisesti vastaan jämäkankaat ja langat.

Kotiin tullessani havaitsin, että takapihalla on tapahtunut uskomattomia asioita! Kevätkukat ovat jo pistäneet päänsä ylös maan pinnalta, tiesin sen, mutta en uskonut, että tulppaanit innostuisivat kasvamaan näin terhakkaasti! Varsinkin kun aamulla mittarissa oli 3,5 astetta pakkasta!

Krookukset ovat jo täydessä kukassa, harmillista että ne olivat menneet jo nukkumaan. Mutta huomenna ne taas heräävät täyteen loistoon... ja lumen alta löytyy lisää krookuksen versoja, joten toivotaan, että saamme tänä keväänä nauttia kukkaloistosta kauan!

5 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Taitavat saada tuollaiset kankaat tällaisen kissaimmeisen pään ihan pyörälle! Ihana! Sitä paitsi mainio idea tuollainen vaihtoilta;) Sehän on juuri sellainen vastaisku kilpavarustelullekin,,,

Sude kirjoitti...

Voi miten hyvä idea tuommoinen vaihto-ilta. Täällä ei kukaan ole saanut aikaiseksi järjestää käsityökerhoa,(en minäkään) mutta kyllä me tarvikkeita silti vaihdellaan ja lainaillaan naapureiden kanssa. Minä varsinkin saan naapureiden pitsejä ja jämälankoja, kun tietävät että tykkään niistä mahdottomasti :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Mustakissa: Heh, vastaisku kilpavarustelulle... :D Tykästyit siis näihin kissakankaisiin? Haluatko itsellesi muutaman kappaleen? Laita minulle s-postilla osoitteesi, niin saat postia minulta! :)

Sude: Vaihtoilta on tosiaan kiva idea, sen varjolla on hyvä tehdä inventaariota omaan kaappiin. Sinne tarvitaankin lisätilaa, isäntä valittaa, kun lankakaapin ovi ei mene kunnolla kiinni. :)

Päivityksiä kirjoitti...

älä silppua kissoja, vaan tee tilkkupeitto isoilla blokeilla eli hyödynnä koko kuva... ilman ilmeisesti asiaan kuuluvaa kalenteria :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Päivityksiä: Kiitos vihjeestä, täytyy katsoa mitä kankaista tehdään. Heitin ne pesukoneeseen pari päivää sitten ja kankaat kutistuivat miltei nenäliinan kokoisiksi... ainakaan astiapyyhkeitä ei niistä enää saa. Ehkäpä ne on järkevämpää hyödyntää kokonaisina.