sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Koirantalutuspipo

Sain valmiiksi tänään neuleen, jota kutsuin Facebookissa vitsaillen keväänedistämisneuleeksi. Koiralenkkejä varten naulakossa oleva pipo on päässyt nuhjaantumaan, joten nähtyäni kivan pipomallin Suuressa käsityölehdessä (1/2011) sain inspiraation. Kaivoin jämälankakoria ja yhdistin neuleeseen kahta eri lankaa.

Lopputuloksesta tuli ihan hauska. Tämän kanssa voi lähteä aivan hyvin aamuvarhaisella ulos Kultamussukan ja Pikkusiskon kanssa. Mutta toivottavasti tätä tarvitaan vasta ensi syksynä.
Ulkona on ollut mahtavan keväinen sää! Tulppaanit ja krookukset ovat päättäneet juhlia kevättä näyttävästi.
Kultamussukkakin tutustui kukkiin. Auringosta se ei kauheasti välitä, kun mustaan turkkiin lämpö tarttuu nopeasti. Kesähelteet ovatkin sille yhtä kärsimystä, mutta toivottavasti kesäturkin vaihtuminen auttaa.


Pikkusisko on ollut riemuissaan kevään tulosta, varsinkin siitä, kun hangen alta paljastuu kaikenlaista mielenkiintoista, kuten tämä pallo! Ja mammalla on riittänyt takapihalla puuhaa, koska pikkuveijari on halunnut tutustua liiankin läheisesti mamman kukkapenkkiin! Mutta ymmärtäähän tämän, koska nyt on Pikkusiskon ensimmäinen kevät! :)

4 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kylläpäs teillä kukkii, riittää siinä haukullekin ihmettelemistä! Meillä vasta ekat leskenlehdet...

Ei meidänkään koiru auringosta tykkää, kaivamassaan maakuopassa makailee kesäisin.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Meillä päin on tosiaan kukat jo auenneet, tänään huomasin, että marjapensaat ovat jo hiirenkorvalla. Kohta alkaa varmasti lehtipuidenkin hiirenkorva-aika. Ihanaa aikaa, siitepölyjä lukuunottamatta.

katjainkeri kirjoitti...

Hei, sinulle on tunnustus blogissani.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Hei katjainkeri, kiitos tunnustuksesta :)