torstai 10. toukokuuta 2012

Uusia helmikoruja

Työpaikallani järjestettiin maanantaina uudestaan helmityökorujen kurssi-ilta. Tällä kertaa tuli tehtyä sinisen ja turkoosin sävyisiä koruja. Taitaa olla jo kesä mielessä, kun turkoosi miellyttää silmää niin paljon. :)

Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä spiraalinmuotoista ranneketjua. Pujotteleminen spiraalinmuotoiseen vaijeriin oli yllättävän hankalaa ja tarkkana sai olla... mutta lopputuloksesta tuli aika kiva. Tein myös rannekoruun sointuvan kaulaketjun. Näitä voi käyttää vaikka kesän juhlissa.
Lisäksi tuli tehtyä yksi avainkaulanauha - sekin oli aivan uusi aluevaltaus. Helmet ovat kumia, toivotaan että ne kestävät käyttöä.


Sain Katjainkeriltä hienon tunnustuksen. Kiitos siitä! :)

6 kommenttia:

Rouva Pee kirjoitti...

Sulla tuntuu olevan ihana työ, kun teillä järjestetään kaikenlaisia mielenkiintoisia kursseja. Minäkin tahtoisin oppia noita korutöitä. Upeita nuo sinun tekemäsi!

liinu kirjoitti...

Kauniita koruja, turkoosi on ihana kesäinen väri. Ja kiitos tunnustuksesta tuolla alempana, en ehtinyt heti siihen vastata niin se jäi aivan...

Päivityksiä kirjoitti...

ihania koruja olette taas loihtineet! edellisen kerran jäljiltä osallistujat olivat kovin innoissaan, joten melkein osaan kuvitella kuinka innolla nyt otittekaan uusinnan :)

mustakissa kirjoitti...

Hienoja!

Katju kirjoitti...

Kivat korut - kuka kurssin piti?

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos :)

Rouva Pee: Työpaikkani on siitä hyvä, että siellä tuetaan harrastuskerhoja. Tarjontaan voin vaikuttaa itse kerhon pj:nä, ja yritän kuunnella tarkasti muiden toiveita.

Päivityksiä: meidän talossa intoa riittää helmikoruihin, useampi tarttui heti hihasta kiinni illan loppupuolella ja kyseli, milloin seuraava kurssi tulee. :)

Katju: kurssin piti tmi Savitasku, joka pitää koulutuksia PK-seudulla. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.teollisuusopas.com/tiedot/tmi-savitasku.html