tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lankaa etsitään!

Ja tervehdys teille kaikille blogin lukijoille! Olen ollut kesälomalla ja siksi melko vähän koneella, joten hiljaisuus nettimaailmassa johtuu tästä syystä. En ole siis unohtanut teitä. :) Ja tällä hetkellä tarvitsisin kipeästi teidän apuanne!

Kesäiltojen ilona on tultua neulottua huivia Novitan Puro Batik -langasta. Lanka on peräisin aikaisemmin neulomastani huivista, johon en kuitenkaan tykästynyt. Joten huivi päätyi purkuun ja uutta tekemään. Ongelmana on nyt se, että lankaa on sittenkin liian vähän tarpeeksi pitkää huivia varten. Ja Novita on mennyt näköjään lopettamaan koko Puro Batik-langan valmistuksen. Löytyisikö teiltä keneltäkään kaapin pohalta yhtä kerää tätä samanväristä lankaa? Tarvitsisin yhden kerän ja olen valmis maksamaan siitä. Värierällä ei ole merkitystä. Myös kertaalleen purettu lanka käy. Yhteyttä voi ottaa joko täällä blogissa tai lähettämällä postia osoitteeseen kasityoperhonen(at)hotmail.com.

Ohessa muutama kuva langasta ja sen väristä:

1 kommentti:

Käsityöperhonen kirjoitti...

Tilannetiedotus: onnistuin löytämään ko. lankaa lankaliike Menitan varastoista. Soitin ensin Novitan Lankadeliin, josta he neuvoivat minua ottamaan yhteyttä Menitaan. Käväisin eilen Menitan Korkeavuorenkadun myymälässä, jossa he selvittivät asiaa, ja lankakerä löytyi Espoon myymälästä. Nyt lanka on tilattu Korkeavuorenkadun myymälään, josta voin hakea sen ensi viikolla. Olo on nyt tosi onnellinen. :)