maanantai 27. elokuuta 2012

Sydämiä, sydämiä!

Tänään on erittäin sydämellinen päivä! Tosin aamulla kaikki ei mennyt kuin Strömsössä peruuntuneen junan vuoksi, mutta sellaista sattuu. Viime aikoina olen askarrellut sisustussydämiä lahjaksi. Tässä siis sydämiä kerrakseen. Ensin Päivityksiä-blogin emännälle lahjoitetut keltaiset pikkusydämet, jotka ovat kuulemma löytäneet paikkansa uudesta kodistaa.

Työkaverini M-L lahjoitti minulle pari vanhaa keskeneräistä /epäonnistunutta kirjontatyötään. Sain tehdä niille kuulemma mitä halusin. Reilun vuoden verran kirjontatyöt pyörivät kaapissani, ennen kuin sain idean ja aloitin tuunaamisen. Lopputulos näkyy tässä ja M-L sai nämä sydämet tänä aamuna. Toivottavasti ne tulevat sopimaan hyvin hänen uuteen asuntoonsa.
Nämä siniset sydämet ovat menossa lahjaksi. On hieman uskaliasta esitellä nämä sydämet jo nyt, koska lahjansaaja ei ole saanut näitä vielä. Mutta en malta olla kuitenkaan laittamatta tätä mukaan tähän päivitykseen.
Syksyn kiireet ovat alkaneet ja niiden mukana myös työn ohessa opiskelu. Kolme iltaa viikossa kuluu jatkossa opintojen merkeissä, joten älkää ihmetelkö, miksi bloggailen melko verkkaiseen tahtiin. Käsitöitä tulee edelleenkin tehtyä iltapuhteena ja työmatkojen iloksi, joten palaan kanavalle, kun sopiva hetki tulee kiireiden keskellä!

8 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihania nuo kirjotut sydämet!

mustakissa kirjoitti...

Tosi kauniita kaikki! Taitaa tuo M-L olla melko vaatimaton saavutustensa suhteen, aivan hurmaavia kirjontoja, ja upea idea toteuttaa ne sydäminä.

Kammarin Irma kirjoitti...

Tosi upeat kirjonnat ja hyvä idea tosiaan tuunata niistä kauniita sydämiä!
Jaksuja töihin ja opiskeluihin!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos kiitos! :)

Mustakissa: Kirjonnat ovat tosi nättejä, M-L taitaa olla tosiaan hieman liian vaatimaton... toisaalta ymmärrän, millainen fiilis tulee, jos jokin työ ei onnistukaan juuri niin kuin ajattelee.

Kammarin Irma: Kiitos kannustuksesta! Kolme iltaa viikossa menee opiskeluun + kotitehtävät, mutta ihan kivaa kaikki tähän mennessä on ollut. Laitan kuvia käsitöistä aina, kun tulee sopiva hetki.

Kammarin Irma kirjoitti...

Heips, blogissani on sinulle tunnustus, käy noutamassa.

Pikku Possu kirjoitti...

Minustakin nuo kirjotut sydämet ovat tosi upeita, voisi luulla että on ihan alunperinkin tarkoitettu ne kirjonnat tuollaisiin sydämiin kun niin hyvin sopivat niihin.

Retrock kirjoitti...

Onnea opiskeluun :)

liinu kirjoitti...

Hauska idea käyttää kirjonnat uudelleen, varsin sydämellinen lahja :)