maanantai 17. kesäkuuta 2013

Neulotut sohvatyynyt

Neulominen on tänä keväänä ja alkukesänkin aikana maistunut hyvin. Innostuin uudistamaan sohvatyynyjä ja tartuin puikkoihin! Vanhat tyynyt olivat Pikkusiskon repimät ja ne tarvitsivat ehdottomasti uudistamista. Aikaisemmin en ehtinyt ja viitsinyt uusia niitä, koska Pikkusisko rakasti hieman nuorempana yli kaiken tekstiilien repimistä... Onneksi neidille on alkanut kasvaa järkeä päähän ja olohuoneen mattokin on saanut olla jo rauhassa. :)

Neulottujen tyynyjen ohje on Kotilieden numerosta 12/2012 ja lanka on Novitan Hanko. Lankaa oli tosi miellyttävä neuloa ja tyynyissä oli myös sopivasti haastetta.Hanko-tyynyjen lisäksi neuloin mieheni isoäidin jäämistöstä peräisin olevista virkkauslankojen jämistä kaksi punaista sohvatyynyä. Neuloin lankoja 3-kertaisena paksuilla puikoilla ja lopputulos oli aika kiva.

Kevään aikana tuli tehtyä myös uusi patja koirille vanhoista tyynyistä ja peitosta. Kultamussukka ja Pikkusisko ovat tykänneet patjasta kovasti ja makailevat siinä innokkaasti vuorotellen. Tässä kuvassa Pikkusisko testaa patjan pehmeyttä.
Olen ollut viime kuukausina blogimaailmassa erittäin vähän, koska alkuvuosi on ollut elämäni tähänastisista keväistä sieltä raskaimmasta päästä. Alkuvuonna sairastui puolisoni vakavasti. Onneksi hän on nyt toipunut hyvin. Loppukeväästä myös Pikkusisko jouduttiin viemään leikkaukseen, siltä leikattiin kyynäränivelet ja neiti on edelleenkin toipilaana. Leikkausoperaatio onnistui hyvin ja kotona annettava jatkohoitokin on mennyt mukavasti. Heinäkuun puolella aloitettaan todennäköisesti myös vesijuoksumattoharjoitukset, joten siinä on koiraneidille odotettavissa jänniä hetkiä. :)
 
Toivotan teille kaikille ihanaa ja aurinkoista juhannusta! :)
 

Ei kommentteja: