tiistai 16. heinäkuuta 2013

Maalattuja kiviä

Anoppilassa vietetyn kesäillan iloksi tuli maalattua kiviä. Kukka-aiheet olivat anopin mieleen, joten maalasin päivänkakkara-teemalla muutaman kiven. Lopputulos näyttää ehkä enemmän valkovuokoille, mutta ihan kivoja niistä kuitenkin tuli.

Tämä kivi ei onnistunut yhtä hyvin kuin valkoiset kukkaset, mutta kiviasetelmassa se varmasti hakee paikkansa.

Olin aika hyvällä tuulella, joten maalasin kasan hyväntuulisia ötököitä anopin puutarhaan. Toivottavasti linnut eivät pelästy näitä kavereita!

 Maalauskaverina minulla oli kälyni 7-vuotias tyttö. Hän maalasi myös muutamia ötökkäkavereita ja vaaleanpunaisia kiviä.


Halusin maalata jotakin hieman isompaa, joten tartuin toimeen ja tein tervetulotoivotuskiven anopin pihalle. Pohjustin isohkon litteän kiven ensin keltaisella maalilla ja maalin kuivuttua lisäsin tekstin ja muut koristeet. Lopputuloksesta tulee värityksen osalta mieleen 7päivää-lehti, mutta onneksi anoppi otti tämän mielleyhtymän huumorilla!

Tervetulokivi ja muut maalatut kivet tulevat löytämään paikkansa todennäköisesti tästä kivikkopuutarhasta, jonka rakentaminen on vielä kesken.Tästä tulee varmasti hauska kivikasa anopin pihamaalle!

3 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Jopas on hauskoja kiviä.Tervetuloa kivi on tosi aurinkoinen ja ilahduttaa kyllä tulijaa.

Kivien maalaaminen on mukavaa puuhaa.Mekin tehtiin sitä joskus kun lapset oli pieniä.Kivet on vieläkin mökillä.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos. :) Mukavaa, jos keltainen kivi tuo sinulle mieleen auringonpaisteen. Akryylivärit kestävät yllättävän hyvin säätä, viime kesänä maalaamani kivet ovat oikeastaan ihan samanlaiset kuin viime kesänä - maali ei ole rapissut pois.

Päivityksiä kirjoitti...

Hauskoja kiviä, varmasti värikäs kivipuutarha rakentumassa :)