sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hiiriä kissojen kavereiksi

Kivat työkaverini T. ja M-L ovat saaneet kesän aikana perheenlisäystä. Ei, heille ei ole tullut vauvoja, vaan kissanpentuja. T:n perheeseen niitä tuli peräti kaksi kappaletta. Viime viikolla mietin, että olisi kiva tehdä leluja kissavauvoille, mutta koiraihmisenä en kauheasti tiennyt, millaisista leluista pienet kissat tykkäävät... Lopulta sain idean neulotuista hiiristä. Tällaisia niistä tuli. :)

 
 
Hiiret on neulottu jämälangoista sileällä neuleella ja rullattu tiiviiksi paketiksi ennen sauman kiinnineulomista. Lankaa laitoin 2- ja 3-kertaisesti ja neuloin 5:n puikoilla, jotta hiirestä tulisi muhkea. Hiirien sisällä ei siis ole vanutäytettä. Korvat on virkattu jälkikäteen ja ommeltu kiinni vartaloon, ja myös kasvot on tehty päälle varsipistoilla.

 
Kissanpennuista kaksi on poikia ja yksi on tyttö. Ei liene vaikeaa arvata, kuka näistä hiiristä on menossa pienen tytön leikkikaveriksi. :)


6 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Hauskat hiirulaiset ja varmasti mieleiset kisuille.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos. Kissat ovat tykänneet hiiristä ja ne ovat kuulemma saaneet aika tavalla kyytiä! :)

Päivityksiä kirjoitti...

Hiiret saivat mut hymyilemään :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Päivityksiä: Kiva, jos hiirillä oli sellainen vaikutus sinuun :)

Sude kirjoitti...

Pitäähän lapsille leluja olla, nämä on hauskoja. Meillä koira syö heti kaikki kissojen lelut pilalle, vanhaa poikaa lapsettaa :)

Sokru kirjoitti...

Heips!

Mun blogissa on sulle haaste , käyhän vilkaisemassa :D

Sokru
sokerimursu.blogspot.fi