torstai 28. marraskuuta 2013

Koristeltuja kynttilöitä


Viime viikolla työpaikallani pidettiin kynttiläkurssi ja pääsin pitkästä aikaa ihanan harrastuksen pariin. Mukava R., joka opettaa kynttiläkursseilla, oli ostanut kerholle myös kynttiläkyniä, joilla piirtämistä harjoittelimme kynttilänvalamisen ohella. Kokeilimme kyniä seurakunnalta lahjoituksena saatuihin poistokynttilöihin. Piirtäminen ei ollut kovin helppoa, koska väriä purskahtaa tuubista helposti liikaa. Tällaisia kokeiluja sain kuitenkin aikaiseksi. :)
 


Kokeilimme myös kynttilöiden pintavärjäystä. Ihan hauskaa puuhaa sekin. Näissä antiikkikynttilöissä on päällä koristeena kynttilätussia.
 
Nämä kynttilät upotettiin kokonaan punaiseen väriin. Väri ei tarttunut oikein tasaisesti, mutta ihan hauskat niistä kuitenkin tulivat.
 
 
Yhtenä syksyn neuletyönä on ollut lahjahuivin väkertäminen vanhalle koulukaverilleni. Täytimme kumpikin pyöreitä vuosia, ja annoin huivin hänelle viime viikonloppuna omissa 40-juhlissani. Hän tuntui ilahtuvan kovasti huivista. Lanka on Novitan Woolia.

 
 
Ystävät yllättivät minut todella suuresti juhlissani. Muun muassa näin ihania kukkasia tuli lahjaksi, ja ne ovat kestäneet maljakossa jo melkein viikon! On ihanaa, että on ystäviä, ja nelikymppisenäkään ei ole hassumpaa olla. :)


4 kommenttia:

Päivityksiä kirjoitti...

Hauskoja! Mulla on taas kynttiläjämäkeräys käynnissä. Tarviitko niitä? Edellisen ison pussillisen heitin kesällä kaappia tukkimasta pois kun en ollut saanut sitä sulle saakka.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos! :) Kynttilänjämät otamme mielellämme kerholle materiaaleiksi! Eli kelpaa hyvin! Ollaan yhteydessä. :)

Pitsisukka kirjoitti...

Oijoi miten ihanan huivin olet tehnyt, enpä ihmettele yhtään että lahjan saaja ihastui.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Pitsisukka: Kiitos :)