tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kevään käsitöitä

Täällä blogissani on ollut hiljaista viime kuukaudet, mutta käsitöitä on syntynyt koko ajan. Koska kevättalvi oli kiireinen ja alkuvuodesta muutama epäonnistunut käsityöntekele pahoitti mieleni, päätin keskittyä iltaisin johonkin helppoon käsityöhön. Tuloksena on tällainen sukkakasa, joka on lähdössä lähipäivinä hyväntekeväisyyteen. Sain samalla siivottua lankakaappia vanhoista langanjämistä. Tänä talvena näitä sukkia tuskin tarvitsee, mutta ensi talvena varmastikin. :)
 

 
Lisäksi neuloin tilauksesta tällaiset sukkaparit. Nekin odottavat vielä uutta omistajaansa.
 
 
Jouluna aloitettu koirataulu valmistui vihdoin viikonloppuna, kun sain työn kehystettyä. Taulu etsii vielä omaa paikkaansa kotoamme.

 
Toinenkin rottweilertaulu etsii paikkaa seinältä. Sain lahjaksi serkultani tällaisen upean taulun, jonka tausta on toteutettu erivärisistä koivun kuorista! Lisäksi tauluun on skannattu ja tulostettu koiriemme kuva. Ei ikinä uskoisi, miten paljon erilaisia värisävyjä nuoren koivun kuoressa voi ollakaan.


Viime viikot ovat olleet kauniista keväästä huolimatta hieman murheellista aikaa. Kultamussukasta löydettiin nisästä syöpäkasvain. Kasvainta ei päästy leikkaamaan, koska kasvain oli tehnyt jo pieniä etäpesäkkeitä keuhkoihin. Kultamussukka on onneksi vielä hyväkuntoinen ja iloinen mummelikoira. Nyt elämme päivän kerrallaan ja toivomme, että koira saisi vielä paljon terveitä päiviä.

Keväisinä päivinä ja surullisten hetkien keskellä ovat ilahduttaneet nämä pienet kukat, jotka tulevat iloksemme joka kevät.
6 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Tsemppiä ja onnellisia hetkiä mummelikoiran kanssa.

Sude kirjoitti...

No on siinä sukka poikineen menossa hyvään tarkoitukseen.
Voi mummelia, sinä ehdit nyt kuitenkin vielä helliä sitä ja jättää rauhassa jäähyväiset. Lämpöisiä yhteisiä hetkiä teille ♥

Päivityksiä kirjoitti...

Huima kasa ihanan värikkäitä sukkia!!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos teille <3 Toivotaan, että koiramummelilla on vielä paljon päiviä edessä. :)

liinu kirjoitti...

Upeat taulut! Tsemppiä Mussukalle, toivotaan että vointi pysyisi piitkään hyvänä...

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kiitos liinu, samaa toivon minäkin <3