maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tunika ja koruja


Tänään työpaikalla järjestettiin taas korukurssi. Tein muutaman juhlakorun tulevia juhlia varten. Helmitöiden tekeminen on kivaa, aina vaan! Harmi, että korulaatikko pullistelee... :D


Eilen surattelin ompelukoneella valmiiksi noin vuoden verran leikattuna olleen tunikan. Tästä tuli ihan hauska kevättunika, jota voi pitää töissä housujen tai hameen kanssa. En ole pitkään aikaan ehtinyt ommella, joten oli tosi kivaa tehdä vaatteita pitkästä aikaa. Varsinkin, kun ostin alkuvuodesta uuden ompelukoneen - aivan ihanan Janomen - jolla on todella hyvä ommella. Iso kangaskasa odottaa kaapissa ja suunnitelmissa on tarttua vapun aikana uusiin ompelutöihin!
 
 
Kultamussukan tilanteesta on uutisia. Toinen, syöpätauteihin erikoistunut lääkäri arvioi, että röntgenkuvien pisteet voivat olla jotain muuta kuin etäpesäkkeitä. Jopa jotain melko harmitonta. Eli on toivoa, että Kultamussukka on perheemme ilona pidempäänkin.

Kultamussukka ja Pikkusisko esiintyivät Facebookin Arkikuvahaasteessa ahkerasti. Tässä muutama kuva arkihaasteestani. :)
 

Ei kommentteja: