tiistai 7. tammikuuta 2014

Sukkakasa ja kynttilät

Joulu ja uusi vuosi tulivat ja menivät, nopeasti ja oikein mukavissa merkeissä. Nyt pystyy jo paljastamaan joululahjapakettien sisältöäkin. Tällaisen sukkakasan sain väännettyä ennen joulua pakettien kätköihin, Muutama aikaisemmin tehty lapasparikin on tässä kuvassa mukana. Lahjansaajat tuntuvat tykänneen pehmeistä paketeistaan. Kuitenkaan joulumuorin laskupää ei toiminut, vaan löysin joulun jälkeen kummallisen muovipussin vaatehuoneen puolelta. Siellä oli aikaisemmin syksyllä neulottuja, pukinkonttiin tarkoitettuja sukkia, joiden olemassaolon olin unohtanut kokonaan! No, tuollaista sattuu ja nyt on sukkia valmiina jo ensi joulua varten. :)
 
 
Kynttilöitäkin tuli askarreltua työpaikan askartelutuvalla. Tällä kertaa syntyi tämännäköisiä kynttilöitä. Sinisävyisissä on käytetty muun muassa vanhoja itsenäisyyskynttilöiden pätkiä. 
Vanhemmilleni kehystin lahjaksi pitkään kaapissa lojuneet ristipistotaulut, jotka ovat odottaneet kehystämistä jo vuosikausia. Lahja osui oikeaan, sillä äitini sanoi, että taulut oli laitettu seinälle heti aattona. Vanhempani ovat luontoystäviä ja he olivat tykänneet taulujen aiheesta kovasti. Hienoa, että oma käsityö ilahdutti heitä tällä kertaa näin paljon. :)