perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusia sytykeruusuja

Joulu ja uusivuosi menivät mukavasti. Joulua vietettiin anoppilassa ja siellä oli hauskaa lapsitunnelmaa, koska mieheni sisar perheineen oli paikalla. Perinteisten joulupuuhien lisäksi tuli tapaninpäivänä tehtyä anopin kanssa uusia sytykeruusuja. Tällaisia saimme niistä aikaiseksi.


 
Sytykeruusujen väristä tuli vaaleampi kuin odotin. Toisaalta värin säätämiseen ei ollut kovin paljon mahdollisuuksia, koska kynttilätarvikkeiden joukossa ei ollut punaisia värinappeja. Jouduimme siis yrittämään punaisen värin tekemistä vanhojen kynttilänpätkien avulla, ja punaisia kynttiläjämiä ei ollut tarpeeksi. Toisaalta - tämä vanhan rosan sävy on aika tunnelmallinen.
 En ole kirjoittanut pitkään aikaan koiramussukoiden tilanteesta. Keväällä Kultamussukalle tehtiin nisästä löydetyn tulehduseritteen perusteella syöpädiagnoosi ja sille ei annettu paljoa elinaikaa.  Monien vaiheiden jälkeen Kultamussukka leikattiin syksyllä ja poistetuista nisälohkoista ei löydetty syöpäkudosta! Uutinen oli helpottava, sillä sen jälkeen voimme toivoa, että Kultamussukka voi olla perheemme ilona vielä useita vuosia. Tämä Kultamussukan syöpätapaus oli vuoden 2014 surullisin tapahtuma, mutta ajatukset ovat nyt valoisammat. Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!


2 kommenttia:

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Noi ruusut ovat kyllä niin kauniita, että ei niitä raski polttaa. Olipa ihana tieto, ettei Mussukalla ollutkaan syöpää <3

Käsityöperhonen kirjoitti...

Mussukan tilanne on ollut minullekin iso helpotus. Kummastuttaa, että eläinlääkärit tekevät toisistaan niin poikkeavia diagnooseja... Joka tapauksessa on helpottavaa, kun diagnoosi oli sittenkin väärä!