torstai 24. maaliskuuta 2016

Kevätkynttilöitä

Päivittelen tätä blogia pitkästä aikaa. Kevään kunniaksi on tullut tehtyä kynttilöitä. Työpaikan käsityökerhossa vedetään edelleen kynttiläntekokursseja. Tässä muutamia maitopurkkeihin ja jugurttipurkkeihin valettuja kevätkynttilöitä. Näitä on aina hauskaa tehdä. :)

Täysin uusi laji oli mehiläisvahalevyistä tehdyt kynttilät. Niiden tekeminen oli yllättävän helppoa ja hauskaa. Niitä tuli tehtyä iso kasa, mutta ehdin antaa niitä saman tien ystäville ja kavereille lahjaksi. Nyt pääsiäisenä pitää kokeilla, miten ne palavat.Monet teistä ovat varmasti ihmetelleet, onko kaikki hyvin, koska minusta ei ole kuulunut mitään. Kaikki on hyvin, elämä on ollut vain kovin kiireistä. Tein syksyllä opintoihini liittyvän opinnäytetyön, joka vei lähes kaiken vapaa-aikani ja energiani. Työn ohessa opiskeluni päättyivät muutama viikko sitten ja valmistuin lopulta IT-tradenomiksi. Kolme ja puoli vuotta siinä kului ja nyt minulla on siis uusi ammatti. :)

Uusia käsityöprojekteja on nyt käynnissä ja niistä olisi kerrottavaa. Mietin jo talvella, lopettaisinko tämän blogin, koska aikaa bloggaamiselle on niin vähän, mutta ehkäpä tämä harrastus virkistyy kevätauringon myötä. :)

Ihanaa pääsiäistä! :)Ei kommentteja: